Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fatallll

dlaczego kobiety nie cenią mężczyzn spokojnych,oczytanych

Polecane posty

Gość sfjewaa
moskala - a w czym taki facet moze byc interesujacy? Rozmowa o tym jakie ksiazki przeczytaliscie, o czym byly? :D

Gość pytam tylko
Takze chlopie jedz po nich jak tylko mozesz a beda sie ustawiac sznurem ;)

Gość qwertyu
To lepiej pogadać z facetem ile dziś zarobił, komu wpierdolił, albo jaką furę chce sobie kupić. To sa dopiero rozmowy na poziomie...

Gość pytam tylko
hehehe nawet zadna nie protestuje :D

Gość qwertyu
Ja też jestem kobietą, żeby nie było. Tylko mam własne podejście:)

Gość pytam tylko
qwertyu Ty to chyba wyjatek od reguly ;)

Gość qwertyu
Oryginalna jestem po prostu. ;)

Gość pytam tylko
Jesli normalnosc to orygnalnosc to chyba juz czas zmywac sie z tego kraju

Oferma - nie nie przestane marudzić :P A wiesz dlaczego? Bo wkurwiaja mnie takie tematy . Biedni spokojni , oczytani faceci nie maja powodzenia , pfff... A jaka jest prawda? tak jak napisalam Oni wcale nie sa lepsi od tych "normalnych" Nigdy nie zwracalam uwagi na wyglad ale zawsze wolalam tych z charakterkiem . Kiedy 1 raz zakochalam sie w facecie ani atrakcyjnym ani z jakism fajnym charakterze i myslalam ze taki to bedzie zawsze w porzadku , nie oszuka , nie bedzie sciemnial itd to co sie okazlo? zrobil mnie w chuja i ma to w dupie , ja siedze becze , rozpaczam a On tam sobie zyje jak gdyby nigdy nic !!!! dlatego doszlam do wnisku ze chyba lepiej jest byc z jakims super przystojniakiem skurwysynem niz taka cipą bo przynajmniej wiem ze ten boski ma skonnosci do kretactw a ten mniej atrakcyjny to chuj ich tam wie , ranią bardziej niz Ci 1 .

ItsOnlyMexx_20 Ale sie zapędziłaś, tak ale skoro przystojniak bedzie cie zdradzał to będziesz nie dla niego jedyną tylko 20 i dobrze ci bedzie z tym :p Ze bedzie wola inne od ciebie ?

Gość pytam tylko
ItsOnlyMexx_20 Rusz kobieto glowka. Nie kazdy wartosciowy chlopak to jakis kretacz, cicha woda. To ze ty mialas taki przypadek to nei znaczy ze tak jest zawsze.

Gość ofermm a
mex, ja nie wiem jak to naprawdę było z tym twoim facetem ale tak gadasz jakby z faktu że szanowna pani raczyła zwrócić na łosia uwagę wynikało że łoś powinien odbyć z tego tytułu pielgrzymkę do częstochowy na kolanach żeby podziekować najświetszej panence za łaskę jaka na niego spłynęła.

Gość pytam tylko
Mex my wiemy ze gowno dajesz i gowno dostajesz. Tak jest latwiej bo nie ma rozczarowan.

Gość qwertyu
Mocne zarzuty padają:)

Gość pytam tylko
qwertyu kochana ale nikt nie zaprzecza wiec .... cos w tym jest.

oj no wiem ze wszytscy nie sa tacy ale... eh...zreszta szkoda gadac :O Oferma - nie to nie tak , wcale tak nie mysle , nawet przez chwile w ten sposob nie pomyslalam :O Niewidoczny - hehe wole byc tą 20 czy 30 i zdawac sobie sprawe z tego ze facet poprostu taki jest niz byc 1, 2 czy 3 i myslec ze On jest inny itd a potem dostac po dupie :O tylko pytam - chodzi o to ze dawalam duzo a gowno dostawalam wiec lepiej nie dawac nic i czego nie spodziewac sie 🖐️

Mexia Tak mówisz, ale kobiety bardziej czują, więc obstawiam, ze wolałabyś być sama niż z takim, bo gdzie tu miłość :p ?

Gość bo są nudni jak flaki z olejem
:O

Gość pytam tylko
ItsOnlyMexx_20 nie gadaj glupot. Znajdziesz kogos fajnego. Kogos komu bedziesz mogla cos dac i wiele za to otrzymasz. Tylko ze nie jest teraz latwo znalezc takie osoby :(

Gość qwertyu
Z tym się zgadzam... Ciężko znaleźć kogoś kto docenia to, co mu dajemy... Aktualne podejście- nie dawać facetowi całej siebie.

niewidoczny- chodzi o to ze wiem ze On jak pokocha potrafi dac wiele nie dajac w zamian nic ale to byl poczatek i mi jeszcze nie uafl dlatego tak sie zachowywal . tylko pytam - nie , ja juz nie chce nikogo miec bo po 1 nie zapomnialam o tamtym , tyle czasu mienlo a mi nadal zle jest , po 2 nie chce sie rozczarowac po raz kolejny a po 3 dopoki trafi mi sie normalny , porzadny itd to osiwieje albo poplenie samobosjtwo :O

Gość Gaddam
Dlatego ze kobiety kieruja sie najczesciej tym co "myysli" opinia publiczna,jedna uczy sie od drugiej, a dzisiejsze trnedy sa takei ze oplaca sie byc prymitywnym konsumentem, bo takie zachowanie jest nagradzane przez PANA. No i ci ktorzy maja odwage isc inna droga maja przesrane...

Gość pytam tylko
A nie mozna byc poprostu normalnym. Trzeba od razu popadac w skrajnosci ? Chyba mozna byc czasami spokojnym a od czasu do czasu zaszalec. Mozna byc oczytanym, umiec rozmawiac na wiele tematow i radzic sobie jakos w zyciu ???? Tak czy nie ?

Gość qwertyu
Zdecydowane TAK!:)

Mexia Wiem tak naprawde nie chcesz takiego co bedzie zdradzal, chcesz takiego jak byl ostatni :p

Gość pytam tylko
ItsOnlyMexx_20 szkoda ze nie trafilas na mnie w swoim zyciu :P Zartuje. Wiele ludzi, nie tylko kobiet tak mysli, ze juz nic dobrego nie moze im sie przytrafic po wielu nieudanych probach, ale pozniej okazuje sie ze jednak nie jest tak zle jak sie moglo wydawac. Trzymam kciuki za Ciebie.

Gość qwertyu
ItsOnlyMexx_20 To co czujesz jest normalne. Po zawodzie boimy się, że kolejny raz ktoś nas tak zrani. Też to aktualnie przeżywam, ale mam nadzieję, że jednak trafi się ktoś, kto zmieni moje podejście:)

Niewidoczny - nie chce takiego jak tamten , chce JEGO !!! U mnie jest tak ze jak sie zakocham to na amen choc w sumie to nigdy jeszcze nie bylam zakochana On byl pierwszy , owszem bylam zauroczona ale to nie to samo co zakochanie :( Dochodze do wniosku ze chyba juz kazddego bede porownywala do Niego , nie byl idealem : ani przystojny ani z charakteru fajny ale mi sie podobal , w calej swej niedoskonalosci dla mnie jest doskonaly , kocham Jego wady chyba nawet bardziej niz zalety :O Jestem chyba nienormalna :O