Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fatallll

dlaczego kobiety nie cenią mężczyzn spokojnych,oczytanych

Polecane posty

caly swiat bez przerwy mowi o milosci, lecz jej sie wcale nie wybiera, zaraza sie nia jak choroba, popada sie w nia jak w nieszczescie.......

Mexia Dwie kobiety z nim nie wytrzymały i ty tylko potwierdzasz regułę, że kobiety myślą że facet się zmieni przy nich na lepszego........

tylko pytam - powiem Ci ze cos w tym jest , wiele kobiet pociagaja faceci chamscy , wulgrani , ktorzy zle je traktuja . Mnie tez tacy kiedys sie podobali tzn nie tacy ktorzy mnie olewali itd ale raczej z cietym jezykiem , ignoranci itp . Ale jak dla mnie z takimi to mozna byc na krotką metę a nie na dluższa , osobiscie wole tych spokojniejszych a nie wariatow .

Gość pytam tylko
Fajnei ze sa jeszcze takie dziewczyny spokojne z zasadami. Wlasnie czekam na taka, ktora bedzie mogla liczyc na mnie, a ja na nia. Bedziemy sie wzajemnie uzupelniac, szanowac. Wspolnie spedzac czas spokojnie, ale tez od czasu do czasu zaszalec.

niewidoczny - to nie tak :P 1 jego zwiazek trwal 5 lat , babka go zdradzala , oszukiwala itd , rozstali sie ale wrocili do siebie , potem definitywnie zakonczyli to . Czyja to wina? nie wiem , nie spowiadal sie aczkolwiek wiedzial ze Ona go zdraza a mimo to wrocil do mnie wiec byl naiwny tak jak i ja . 2 zwiazek : babke poznal w Uk , rowniez mieszkala z nim pod jednym dachem . A co sie okazalo? byla poszukiwana listem gonczym w Uk i Pl , miala falszywy dodow : zmyslone imie , nazwisko , a nawet wiek . Oszukala go ze jest w ciazy :O Czy wina ? ewidentnie jej . Teraz wiem ze jestem nawina , bo myslalam ze facet po takich przejsciach bedzie stawial sprawe jasno ale jak juz pisalam , nie tylko On jest nawiny ale i ja :O

Gość pytam tylko
ItsOnlyMexx_20 to chyab dlatego ze tacy sa na ogol bardziej widoczni i potrafia sie zareklamowac. Tylko gdy przychodzi co do czego i chce sie zbudowac cos trwalego to sie robia schody.

Gość qwertyu
Pytam tylko: A ja czekam na takiego faceta, jak ta Twoja wymarzona kobieta. ;)

Gość ejże bez przesady
no to fakt moi dwaj oczytani poszli kiedyś w odstawkę, ale nie z powodu oczytania, ale braku ikry i umiejętności szczerych rozmow. no , niestety mój mąż nalezy do grupy raczej nieoczytanych i teraz po latach tęsknię za tamtymi.

Mexia A skad wiesz jak było z jego dziewczynami ? Może zmyślał ? A moze to prawda ? Ja tam nic nie wiem, tylko tyle co napiszesz :p

Gość qwertyu
ItsOnlyMexx_20 On po takich przejściach to już bał się zaangażować. I wyszedł pewnie z założenia- lepiej zranic niż zostać zranionym....

Ano wiem a skad? O tej 1 pow mi tylko ,że byl z nia 5 lat , zdradzala ale wrocili itd . Ale jego szwagier mnie lubil hehe i podpytalam go troszke i powiedzial mi co nie co . A o 2 wiem z Jego opowiadan , Jego szwagra no i brata ktory mieszkal z Nimi jak to sie dzialo . Mysle wiec informacje sa prawdziwe a juz napewno jezeli chodzi o ta druga laske , brat by mnie nie oklamal :P Moze to i naiwne myslenie ale wszytscy ktorzy z Nim mieszkali mowili ze jak sie wprowadzilam to sie starsznie zmienil , odżył i wogole a jak pow Jego szwagrowi ze pow mi o tej 2 lasce to oczy na wierzch mu wyszly bo nie chcial z nikim o tym rozmawiac tak jakby tematu nie bylo . Glupia jestem :(

qwrtyu - teraz to wiem tylko ze przedtem byla slepa :( Zreszta to moja wina po czesci jest , juz nie chce o tym pisac po raz 1000 ale wina lezy po obu stronach , za duzo bylo nie porozumien , nie domuwień itd :(

Gość pytam tylko
qwertyu trzeba wierzyc ze kiedys trafimy na siebie w realu :P Tak to narazie tylko przez kafe mozemy sobie porozmawiac od czasu do czasu :)

Gość qwertyu
Moi Kochani idę spać;) Uszy do góry! ItsOnlyMexx_20 Nie ma co rozpamiętywać frajera, bo frajerem ewidentnie był! Trzeba iść do przodu i zająć się sobą. Miłej i spokojnej nocy życzę!:)

Mexia Rodzina nigdy źle nie mówi o sobie obcym ludziom ;) Zacznij żyć, to co było jest historią, a przyszłości nie znasz :) Skończ z tym Ł. bo to jak na listach gonczych sie kojarzy :p Powinnaś żyć teraźniejszością, a nie przeszłością, bo tego nie zmienisz....

Gość qwertyu
Zostaje jeszcze niedziałające gg. :P Można by urządzić konferencję. ;)

Gość pytam tylko
Dobranoc qwertyu :) Czesto sie wypowiadaj na forum, bo fajnych osob tutaj coraz mniej.

Gość Armaniiii
Kobiety teraz są jakieś dziwne, mimo że nie jestem brzydki to nie miałem dużego powodzenia jeszcze kilka lat temu(dziwi mnie to że takie brudne durne niedouki mają super blondyneczki). Przykre jest to, że w młodości uczyłem się, nie miałem kasy niestety żeby bujać się po "najlepszych spelunach" z kolegami-półgłówkami. Nie stawiałem pierwszej lepszej blacharze drinków, nie jeździłem golfem dwójką. Może dlatego nie miałem powodzenia. Nawet na pewno. Bo co się okazało? Wyuczyłem się, zdobyłem bardzo dobrze płatną pracę, kupiłem nowy sportowy samochód i teraz jak podjeżdżam nim w butach od Armaniego pod te "speluny" to laski same chcą wskakiwać do samochodu. Ale ja na to sram, patrzę teraz na te k**wy z politowaniem i śmiać mi się chce. Myślę sobie "I co? Ciekawe kim ty zostaniesz idiotko". Dużo zamartwiałem się jak byłem nastolatkiem, że jestem beznadziejny itd. Gówno prawda, to dziewczyny są beznadziejne, tępe materialistki. Pozdrawiam was środkowym palcem ręki , na której ładnie błyszczy się Rolex. Tępe pi**y. Więc stary głowa do góry, wyucz się spokojnie, a potem postaw stolec na te wszystkie dziwki. Albo po prostu poszukaj sobie jakiejś oczytanej, nie musi być super śliczna. :) Powodzenia

Niewidoczny : hehe wiem wiem ale o 2 lasce wiem od brata wiec akurat to jest wiarygodne :P Jakbym umiala zapomniec przeszlosci , zyc terazniejszoscia i patrzec w przyszlosc to uwierz mi bym tak zrobila ale nie potrafie . Owszem nie codzinnie siedze i rozpaczam ale czasem wiadomo ze czlowiek ma gorszy dzien i sie zalamuje i tak tez jest dzisiaj :O

Aramnii - nie wiem czy to prowokacja czy nie ale tez ta w zyciu sie zdarza , niestety :O Nie wszytskie kobiety to blachary , ja nigdy nie bylam nia a zawsze dostawalam po dupie . :O Nie ma na to reguly : sa porzadni faceci jak i porzadne kobiety tylko sorry ale tych 1 trudniej jest znalezc :O

Gość pytam tylko
Kobiety na mysl o tym, ze ktos ma duzo pieniedzy same sie pchaja. 100 % racji. Kiedys wiezylem ze kobiety nie sa takie, ale jak bardzo sie zdziwilem tym ile jest materialistek. Wystarczy ze maja swiadomosc ze ktos nie jest biedny i juz mozesz sobie przebierac. Tez mam cos takiego w dupie.

Mexia Ja to lubię sobie posłuchać wtedy jakiejś piosenki, gdy się jest przybitym ;) Zawsze wtedy myslisz o piosence trochę :)

Tak naprawde kazdy z NAs jest w mniejszym lub wiekszym stopniu materialista z ta roznica ze jedno wola znalesc bogatego faceta badz kobiete ( rownie to bywa) a drudzy chca do czegos dojsc wlasna praca . Mozecie mi nie wierzyc abo w sumie kazdy tak moze pisac ale ja wole ta 2 opcje . Dla mnie nie wazne czy facet jezdzi bmw , rowerem czy hulajnogą . Wazne jest to aby mnie kocham , abym ja go kochala i zeby mial jakie takie ambicje bo nie oszukujmy sie nikt by nie chcial miec w domu lenia i nie mowie aby harowal jak wół po 16 godzin aby zapracowac na dom z basenem czy na moje nowe futro a o to aby mozna bylo spokojnie zyc i nie marwtic sie o jutro . A na dom powinna pracowac tez kobieta a nie tylko lezec i pachniec oraz czekac az mąz przyniescie do domu 50 tys na miesiac aby ta mogla sobie latac codziennie do kosmetyczki :) amen

niewidoczny - dla mnie pomaga sport , jak sie zmecze wyzyje , endorfiny wzrosna to lzej jest ale jest juz za pozno na bieganie choc moze i nie ...jakby ktos zgwalcic wcale nie byloby az tak zle ...oj nie... ;););)