Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość anderno 79

Pigułki i herbatki na wzrost piersi a wiek. Plz pomozcie

Polecane posty

Gość anderno 79

Ostatnio na allegro znalazlam tabletki i jakies herbatki ktore skladaja sie z ziół i maja zwiekszyc wydzielanie estrogenu a co za tym idzie wzrost piersi :) Pisza tam ze po ok 7-11 miesiecy stosowania piersi rosna o 1 albo nawet 2 rozmiary. Chcialabym sie skusic na te tabletki ale nie wiem czy w moim wieku (prawie 16) nie ma jakis przeciwwskazan. Tu jest przykladowy link :) Ale na allegro jest tego mnostwo i mozna przebierac http://allegro.pl/item630521709_pueraria_tajskie_ziolo_3_miesieczna_kuracja_biustu.html#gallery Aha jeszcze napisze, zeby potem nie bylo ze jakas malolata chce miec cycki jak pamela :P Moj przypadek jest po prostu beznadziejny :( Mam 16 lat i zerio biustu. Naprawde zero! Takie małe stożki mam jak moja siostra w wieku 12 lat :/ Wszystkie staniki sa na mnie za male nawet z AA. I naprawde bardzo sie tym stresuje bo wszytskie moje kolezanki maja b. duze piersi a ja nic :( Nie wiem jak sobie juz pomoc :[ Moze to przez to ze jestem b. chuda ale jem naprawe tyle ile moge, nie glodze sie ani nic. Mam 175 wzrostu i waze 49 kg. Bardzo was prosze powiedzcie co ja mam zrobic? Zblizaja sie wakacje, a ja znowu wyjde na plaze i bede wygladac jak jakies gigantyczne dziecko albo obojniak czy bog wie co :/ W szkole zawsze sie przebieram w łazience bo wstydze sie moich kolezanek. Jej juz naprawde nie wiem co robic :( Co myslicie o tych pastylkach? Ehh pisze ten post dlatego, bo dzisiaj na biologi mowilismy o okresie dojrzewania i babka powiedziala ze rozwoj cyckow konczy sie wlasnie w wieku 16 lat. Tak mnie to dobilo ze masakra. Nie mam sie komu wyzalic blagam poradzcie cos. I naprawde nie wymyslam ze one sa takie male bo jak patrze na nie z profilu to wygladaja jak konce rozkow w lodach :/ Załamka. Moge nawet przeslac zdjecie i wtedy zobaczycie ze to nie jest normalne i naprawde jestem jakas niepelnosprawna :(((

Gość anderno 79
Odpowie ktos? Ja tu swoj dramat zyciowy opsiuje :P

Gość Rysio to jednak
ostatnio w tvn było o tym (dr Piotr odpowiadał) i mówił że takie preparaty to powiększają o ułamek rozmiaru więc jak chcesz kasę wydać na próżno to kupuj te ziółka :O to już lepiej tabletki antykoncepcyjne brać - większa szansa :D

Gość anderno 79
Hmm tabletki antykoncepcyjne...hmm na to chyba trzeba zgody rodzica? A jak powiem o tym mamie to sobie niewiadomo co pomysli xp

Gość anderno 79
Nikt mi nie poradzi? :( Szkoda. Ale chyba je kupie.. Nie zaszkodzi a moze pomoze :D

Gość URSUS C330
Na zdrowie ci to wyjdzie , ale piersi zostana takie jak byly.

Gość Rysio to jednak
zainteresuj się składem - tzn co to za ziółka i jakie mogą mieć skutki nieprzewidziane (dla przykładu - np. dziurawiec + opalanie się = trwałe brązowe plamy na skórze)

Gość URSUS C330
Wątpie zeby tam byl dziurawiec, to ma dzialac na piersi a nie na glowe, chociaz rownie dobrze gowno moga tam wsadzic i napisac ze piersi powieksza :D