Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tina21

ale wstyd - owsik!!!

Polecane posty

Gość tina21

Wczoraj podczas seksu w pozycji "od tyłu" mój facet zobaczył, owsika w okolicy mojego odbytu i powiedział mi o tym. Czuję sie strasznie zażenowana, nie wiem jak mam sie teraz zachować, jutro mamy razem wyjechać na weekend, a ja nie mogę spojrzeć mu w oczy. Nie wyobrażam sobie teraz seksu z nim. Jak powinnam się zachować? nie wiem co robić :(

Gość trala lala lala lala
sluchaj owsiki to nie jest az taka powazna sprawa...fakt to musialo byc zenujace i Cie przybic ale skoro Twoj facet nadal chce z Toba wyjechac i nie "uciekl" jak to zobaczyl to sadze ze nie masz sie czym przejmowac bo to jest ludzkie!

Gość tina21
no ja wiem, już ogólnie sprawe załatwiłam dzisiaj pobiegłam po receptę i mam nadzieję że wyeliminowałam to paskudztwo, chodzi mi tylko o tą sytuację, dla mnie krepującą na maksa. On zareagował normalnie, aż byłam w szoku.... ale jakoś nie wiem jak się teraz zachować.

i uwazam ze powinnas mu spojrzec wlasnie w oczy i zapomniec o tej "bolesnej" dla Ciebie chwili:)

Gość tina21
no dzięki. spróbuję ;)

bo widac z tego co opisujesz ze facet Cie kocha i taki maly paskud jak owsik nie zepsuje waszej milosci i udanego seksu !! wiec raczej nie musisz sie tym martwic naprawde uwiez mi!! ;*

Gość czarny kotekPP
10/10 :D:D:D:D:

Gość leaaaa
normalnie sie zachoowuj.Kazdemu moze sie zdarzyc.

Gość Taa...
Hej nie martw się, ja kiedyś facetow i zwymiotowałam na penisa. co prawda malutko, ale byłam pijana w sztorc i wsadziłam sobie za głeboko, nie zasmakował mi po wyjściu z mojej pochwy xD DO TEJ PORY SIĘ LEJEMY Z TEGO ;D Skoro zachował sie normalnie, to gratuluję chłopaka, fajny musi być i normalny.

Gość Bertax
Zrób mu kanapki z tymi owsikami.

Gość Taa...
Dowcip pierwsza klasa, yeah :]

Gość dziwaku jeden
a mnie kiedys facet robil minete i wyciekla mi z pochwy dziwna cierpka substancja-moja globulka sie rozplynela :D teraz sie z tego smieje ale wtedy to uhh

Gość Oerbe
Było się porządnie podcierać a nie na odpierdol. Teraz masz ;D

Gość nauczyciel angielskiego
zagazowac skurczybyka

Gość tina21
czasem wkładam sobie wołowinę w kakao i hoduję larwy, wtedy odczuwam od środka przyjemne kręcenie, może to jedna z nich a nie owsik, sama już nie wiem :(

Gość tina21
Juz wiem co to było to penis bo moim byłym. Kiedyś mu upierrdoliłam i sie panoszył w mojej duupie wredna bestia