Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

bezsensu.

Czy to ma jakiś sens?

Polecane posty

czy to ma jakiś sens ? nie wiem co o tym myśleć , Ona raz mi dokucza raz jest miła a raz walnie jakiegoś focha i nawet niechce powiedzieć za co ..... gdy rozmawiamy ze sobą normalnie tzn stoimy obok siebie to mam wrażenie jakby się krępowała , a gdy gadamy przez to zasrane gg jest wyluzowana itp . co myśleć o tym ?! help

Gość w takim razie
może na zywo rozmawiasz z kimś innym hehe

nie no poważnie pytam , nie wiem co mam robić , zależy mi na Niej ale denerwuje mnie to wszystko ;/

Gość tak sobie myślę
no że jest niedojrzała i zachowuje się jak "księżniczka achów i fochów" no i myślę też że powinieneś znaleźć taką dziewczynę która nie będzie stwarzać Ci problemów z niczego

Gość w takim razie
precz z internetem skoro na zywo jest ok a zależy tobie na niej

Gość frfrfr
Też tak mam że lubię strzelić focha, ale bardzo zależy mi na moim chłopaku. Nie przejmuj się za bardzo:) A co do tych rozmów to może jest niesmiała, lepiej wtedy pisać niż mówić

Gość szklanka wody dla urody
w smsach i przez gg duło łatwiej być odwaznym, nie wiedziałeś o tym?

Ona jest dojrzała , nie zachowuje się jak "dzi***" nie tynkuje się , nie chodzi do tych nędznych klubów itp. ideał gdyby nie te akcje ,na żywo właśnie jest gorzej , no chyba że napije się czegoś to jest w miare normalnie .

Gość tak sobie myślę
typowy przykład księżniczki która obraża się o coś czego powinieneś sie domyśleć.... czyli klasyczny przykład laski która ma jakieś dziwaczne wyobrażenie tego jak powinny wyglądać relacje w związku ten typ tak ma, ocknie się jak ją kolejny facet kopnie w tyłek za takie zachowanie i może wreszcie się nauczy że nie tędy droga zrozum, ten typ panienek właśnie lubi takie gierki, ona odstawia focha a ty latasz i jej nadskakujesz i próbujesz zgadnąć o co poszło, potem ją przepraszasz itp.... wystarczy że ją po fochu olejesz to przestanie tych swoich gierek tak długo będzie rzucać fochy jak długo dasz jej poznać że ona rządzi w związku i Tobie zależy na niej bardziej niż jej na Tobie smutna prawada, szkoda czasu na takie wydumane ksieżniczki z przerośniętym ego

Szklanko ;P wiem o tym że łatwiej się rozmawia przez smsy i internet , ja też trochę się krępuje przy Niej , a nauczyciele i większość moich znajomych twierdzi że jestem bezczelny itp . ja uważam to za szczerość ale tu teraz nie chodzi o mnie tylko o nas . ratujcie Kobietki , może dać nam trochę przerwy ?

Gość tak sobie myślę
gdy odstawia focha spytaj wprost o co jej chodzi.... ona musi nauczyć się rozmawiać bo ty nie jesteś jasnowidzem i nei czytasz w jej myślach istnieje też opcja że może nie jest szczera i coś udaje, moze jej nie zależy na Tobie, nie wiem bo skoro raz jest miła a raz złośliwa to nie wiem co myśleć no i fakt że jest znoślna dopiero jak sie upije...mówi sam za siebie :-(

co do barbi gdy jej nie znałem to też myślałem że jest jakąś tępą barbi dla której to czy ma tipsy jest ważniejsze od tego czy ma majtki na sobie ale ona taka nie jest właśnie . od paru ostatnich dni w ogóle do Niej się nie zbliżam bo nie chcę żebyśmy się kłócili , ale nie chce żeby tak było dalej ;/

zapytałem jej wprost o co jej chodzi to odpowiedziała mi ,że milion razy mi mówiła i to mój problem żebym sobie przypomniał