Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość M A X X X E L L

siwieją mi włosy !!! WTF ??!!

Polecane posty

Gość M A X X X E L L

witam mam taki problem otóż zauważyłem że siwieją mi włosy :o dość sporo sie ich pojawiło na mojej głowie :( a mam dopiero 20 lat 😠 zastanawia mnie czy przyczyną tego może być to że stosowałem różne żele i gumy na włosy ???? i jeszcze jedno bo ni ejestem zbyt w temacie ;) planuję wziąść i wyfarbować włosy tylko że mam krótki fryz ;) ok 1 - 1,5 cm :) i nie wiem czy farbę można stosowac na takie krótkie włosy ?????? thx za odp

Gość Najnormalniej w swiecie....
ech..ja tez siwieje mam 29 lat...to jest gentyczne;/Moj facet zaczal siwiec w wieku 24 lat-tylko ze jemu ładnie w takich włoskach. Jka masz takie krociutkie wloski(czyli zdrowe) to nie zaszkodz im farbowanie.

Gość M A X X X E L L
mój tata też jest siwy :P ale jemu zaczęły siwiec w wieku ok 35... czyli stosowanie żelu, gum i tegoi typu produktów nie powoduje siwienia ????

Gość M A X X X E L L
aaa no i kurka wodna :P beznadzieja :o laski chyba nie lubią takich kolesi co mają siwe włosy :o :D :classic_cool: aczkolwiek jak je nażeluję to jeszcze ich tak bardzo nie widac :) ale az sie boje myslec co bedzie za pare lat :(

Gość serduszkoxll
albo genetyczne albo ...stressssssssss mozesz zrobić balejaż, małolaty tak chodzą albo farbę w podobnym odcieniu tylko pamietaj, minimum co 3 tyg. bo pojawiaja się odrosty znam facetów, którzy to stosuja...

Gość geny i stres niestety
ja pierwszego siwego wlosa znalazlam jak mialam 24 lata ale mam znajomego ktory byl juz bardzo posiwialy majac 19lat...

Gość sdjkhfgjds
heh ja mam 17 lat i tez juz mam kilkanascie siwych wlosów :(