Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niusika

Zakochałam się w Tobie palancie

Polecane posty

Gość niusika
Witam wszystkich skrycie zakochanych w nowym dniu :D Ja dzisiaj cały dzień walcze ze sobą, żeby się do niego nie odezwać :O czekam na jakiś znak od niego a on wciąż milczy 😭

cześć. a ja już ze szkoły wróciłam. (pisałam tu wczoraj pod pomarańczką jakby co ;p)

witam . ja też już wróciłem , do dupy jak przez ostatnie 2 tyg ;( 0 odzewu , 0 kontaktu ,a żeby mnie dobić to jeszcze ci Pier****** nauczyciele ;/

Gość bezsensu twoje zycie
jak widziszjest bezsensu, zakoncz te marna egzystencje:P:P:P:P:P:P:P:PPPP mowie o kafe oczywiscie;)

Gość informatyk wielbiciel 75C
Może nie dajesz mu szansy ;) na bliższe kontakty :D

oj , nie denerwuj nawet . spale jej dom jak da mi kape ;/ dostalem pierwsza jedynke z odpowiedzi z tego przedmiotu przez caly rok i wdg. niej jest to wystarczajacy powód żeby zobaczyc sie w sierpniu ;/ z sredniej wazonej wychodzi mi 3 ;/

bezsensu, a która klasa? ;p jak dobrze, że ja tego problemu nie mam. chyba najgorszą oceną na moim świadectwie będzie 3 :D więc u mnie ze szkołą w miarę ok. nie przejmuj się tak. ;p

Gość niusika
Kończe z tym pajacem :O w sobote wysłał mi smsa z zaproszeniem na kawę, cieszylam sie jak glupia, oczywiscie odrazu mu odpisalam, ze sie zgadzam... a on zamilkl :O i cisza, przestal sie odzywac... co z tym facetem jest nie tak?

Gość no prosze a mnie tak baba za
nos wodziła ;) widać są i tacy faceci .

Gość SiateczkaPl
Ja chyba też się zakochałam.....w kolesiu z którym się przespałam....dla niego jestem juz przeszłością(na ulicy udaje ze mnie nie zna)a on nadal jest w moim sercu...moja wina moja wina,poco wskoczylam w pościel...

Gość niusika
no prosze a mnie tak baba za : powiedz co zrobiles, jak o niej zapomniales? .. Juz bylam na etapie uwalniania się od niego to zaczal mnie molestowac smsami.. Kiedy zrobilam sobie znowu nadzieje to on milknie.. 😭 A ja mam czekać aż książe się do mnie łaskawie odezwie? :O budzę się myśle o nim, zasypiam myśle o nim, nawet śnie o nim... muszę go jakoś wyrzucić z mojej głowy :( mam już dość