Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kiyn

Jaka jest możliwość ?

Polecane posty

Mam problem , a raczej małe zmartwienie ( wiem wiem trzeba było myśleć przed dziewczyno ... ) Kochałam się z chłopakiem 3 dni przed planowanym okresem (zazwyczaj mam 20-21) bez zabezpieczenia (oczywiscie skonczyl poza mną ) , czyli robilismy to we wtorek czyli bylo to 19 a tak 20/21 powinnam okres dostac tzn dzis . Jest szansa ze zaszlam w ciaze ? Stresuje się tym mimo wszystko ... Wiem ,że trzeba bylo myśleć przed - ale co zrobić gdy emocje wziely górę .

Gość a..
masz objawy zapowiadajace okres?

no raczej zawsze dostaawalam 20 -21 , piersi mnie troche pobolewają i podbrzusze ale okresu nie widać ^^ ... obecnie jestem chora moze to ma jakis wplyw na to ?

Okres Ci się spóźnia bo się stresujesz, dwa dni przed @ dni są niepłodne, chyba że masz cykle bardzo kruciutkie, ale skoro piszesz, że zawsze masz 20-21 to nie są krótkie cykle, a pozatym zarodek nawet nie zdążyłby się zagnieździć, by okres mógł się już spóźniać, ja starałam się o dziecko, okres miałam 10 kwietnia, w ciąże zaszłam 24 kwietnia, bo miałam wtedy owulację, w chwili, gdy powinnam dostać opkres, zarodek miał około 2 tyg i okresu nie dostałam, ale dwa dni to za mało żeby miał się spóźniać z powodu ciąży.

Gość Klaudia M.
ile masz lat że się tak martwisz ciążą?

jak cykle regularne to nie masz sie czy martwic, od steresu sie okres moze spoznic. postaraj sie nie denerwowac:)

Niedługo mam 18 lat i bynajmiej nie planuje ciąży ;) A myślicie ,że ma wpływ na te spóznianie się okresu moja choroba ? (mam zapalenie gardła,powiekszonne wezly chlonne i goraczka )