Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bateryjka

sztuczna biżuteria brudzi mi szyję na zielono można temu jakoś zapobiec?

Polecane posty

Gość bateryjka

oczywiscie oprócz zdjęcia naszyjnika. Kupiłam piekny naszyjnik, ale po paru godzinach noszenia zauważyłam ze moja szyja jest zielona w miejscu nasyjnika :( moze znacie jakies sposoby na powstrzymanie tego efektu?

Gość bateryjka
problem w tym, że kupiłam piękny lśniący naszyjnik, i własnie ten chciałam założyć na zblizającą się impreze, nie masz lep[szego pomysłu to mi nie dokuczaj. Myslałam ze może gdyby go czyms posmarować,w czyms namoczyc to wytrzymał by 12godz bez pobrudzenia mi skóry

Gość URSUS C330
Zielony ? To ten naszyjnik z miedzi chyba, wywal to badziewie bo sie patyną zatrujesz, a wieńce drogie

umaluj się cała na zielono, wtedy nikt nie zauważy nalotu z naszyjnika ;) pees: miedź się pięknie komponuje z zielenią 🖐️

Gość oczywiście że znamy ...
myj szyję :P :D

Gość bateryjka
a swoją drogą, dostałam 4 odpowiedzi i wszystkie uszczypliwe, żaden pomocnej konkretnej odpowiedzi.. nikogo pomocnego na tej kafeterii już o tej porze nie ma?

Pomaluj wewnętrzną stronę (tą która ma kontakt z szyją) bezbarwnym lakierem do paznokci. Tzn mozesz tak zrobic jezeli brudzi ten element który da się pomalowac, bo np. calego łańcuszka nie pomalujesz bo bedzie kretynsko wygladal.

Gość She83
tez kiedys mialam ten sam problem ale widze ze ktos juz dal dobra rade :)

Gość bateryjka
dzieki za dobrą radę, 3/4 tego łancuszka to gruksza warsta którą spokojnie mogę zamalowac, ale z tyłu to zwykły łąncuszek i nie wiem czy da sie to tak pomalowac, ale jak nie będzie wyjscia to spróbuje, w razie czego go wyrzuce, bo co mi z niego jak nie mogę go nosic

Gość She83
zawsze mozesz go dac jakiejs kolezance ;)

Gość bateryjka
kolezanka ze studiów kupiła sobie prawie identyczny i nie barwi jej skóry, moze to jest tak jak z uczuleniem na sztuczna bizuterie, tylko niektórzy je maja. ja mam :( wyskakuja mi krostki od metalowych klamerek na biustonoszu, metalowych wisiorków itd.

Gość bateryjka
moze ktos ma jeszcze jakis sposób?

Gość Pomoge jak moge
Spruboj lakierem do włosów i odstawić na noc :-)