Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zrozpaczona gabrysia

Mam uciązliwego sąsiada, od samego rana puszcza glosno muzyke

Polecane posty

Gość gość
Drodzy, mam obok mojego mieszkania sąsiadkę. Starsza Pani ok 90 lat. Dla mnie utrapienie i zło wcielone. Zacznijmy od nocnego dzwonienia do drzwi i uciekania do swojego mieszkania, kiedy podchodzę do wizjera i tak w ciągu nocy kilkanaście razy. Podrzucania śmieci pod moje drzwi, dzień w dzień. Wylewanie na klatce wody. Jednak nie to jest najgorsze. Starsza Pani bowiem ma butlę z gazem w mieszkaniu (nie wiem czemu, wszyscy inni mają gaz ziemny), potrafi zostawić czajnik z wodą i wyjść przed blok, a czajnik wyje na cały blok. Boję się, że w końcu nas wysadzi w powietrze. Na początku myślałam, że jest już niedołężna i nawet próbowałam jej pomóc, jednak usłyszałam jak plotkowała z koleżanką pod blokiem (miałam otwarte okno) i mówiła wyraźnie, że robi to specjalnie. Powiedzcie moi drodzy gdzie mogę to zgłosić aby pozbyć się tego "koszmaru" ? "Miła starsza pani" na prawdę potrafi zatruć życie.

Gość gość
Nikt nie ma prawa utrudniać nam zamieszkiwania w nocy jak i w ciągu dnia tym bardziej puszczać głośno muzykę- jest to tak zwane utrudnianie zamieszkiwania i masz prawo wezwać policję a najlepiej jeszcze jak nagrasz to co robi taki szmaciarz.Jeżeli nadal to będzie robił -idziesz osobiście na policję i składasz na komendzie zawiadomienie opisując wszystko co się dzieje.Nie ma co rozmawiać z prymitywami bo taki prostak czuję się wtedy dowartościowany. Iść należy na policję.A jeżeli robi to z premedytacją i rozmyślnie to już można to zaliczyć do chuligaństwa.Nie ma co się bać -a policja ma obowiązek przyjąć twoje zgłoszenie nawet w ciągu dnia jeżeli się to dzieje. Powodzenia.

Gość zglos na policjie
gdy sasiad zakłuca ci cisze nawet w ciagu dnia masz prawo zadzwonic na policjie , policjia bedzie interweniowala, gdy to nie pomoze sytuacjia sie powtorzy znow zadzwon na policjie po 3 interwencjiach osoba zaklucajaca spokoj otrzyma mandat nie mały,wiec napewno wiecej nie bedzie puszczala juz wiecej głosno muzyki

Gość kulkahsnuzbk
Kup mu słuchawki

Gość Twisted
Mam ten sam problem z frajerem co puszcza mi muze prawie codziennie głosno i tak jest od 2 lat .......nie na jednym forum pisałem juz o swoim prooblemie ale na wszystko jest rada . Droga koleżanko musisz isc na policje i to zgłosic i porozmawiac z dzielnicowym , jesli jego próba sie nie uda to kolejny raz sie odezwac do niego i wtedy moze byc mandat , i mozna tez napisac pismo w takiej sprawie . Ja walcze i nie odpuszcze i jesli nci nie wskuram to niestety ale sprawa bedzie do sądu . Heh w zyciu bym nie pomyslał ze takie cos mnie spotka a wieżcie mi naprawde mam tak pier..lnietego sasiada ze az szkoda pisac . Narkoman , idiota w dodatky chory psychicznie debil ......Jego wyczynów inaczej okreslic nie mozna to co ja tutajz nim przez 2 lata mam . Rozumiem słuchac muzyke głosno raz na jakis czas ale copdziennie ? i to jeszcze frajera mam obok za ścianą . zapomnij aby spac, Tv ogladac czy cokolwiek innego robic . Mój mózg jest juz psychicznie zniszczony . To co ten down słucvha to jakies g***o które non stop brzmi tak samo , jakis hip hop czy inny syf ze ciagle słychac same basy , lub tez jakies dzwieki pianina z basami ???? boze co to wogole jest ....... Jestem człowiekiem tolerancyjnym ale pewne granice sa a ten typ je przekroczył juz dawno i bede sie starać aby tego śmiecia z tąd wywalili albo wjeb..li mu karę i moze sie opamieta , choc juz jego przecpany ryj jest tak zje..bny ze mogą byc problemy

Gość Twisted
@kulkahsnuzbk wież mi ze taki debil czy odemnie czy od innych osób jest na tyle tępy ze nie wie co to są słuchawki ......... Pamietaj śmiec zostanie smieciem i bedzie robił na złośc bo wie ze ciebie to wkurza bardzo . Próbowalem juz wszystkiego , i napieprzanie muzyką przez kilka godzin tak samo jak on to robi i nawet ryja darłem przy muzyce [ Kocham Nu Metal i Rock :) i jeszcze znalazłemw necie program co z cichej mp3 potrafi zrobic bardzo głośną . Pukałem w parapet i sie upominałęm a konczyło sie na wyzwiskach itp , dzwonołem domofonem i bylem prawie zawsze ignorowany , wzywalem policje kilka razy bo ta k*****a nawet w wigilie potrafił puścic . Czego ja juz nie robilem i tak zawsze frajer był na tyle złosliwy ze nawet jak puscilem muzyke a on swoją w tym samym czasie wyłączyl to minelo 10 minut i zaraz włączał na nowo , Ehhh w sobote ide do dzielnicowej bo mamy nową i bede musiał tej pani wszystko naświetlić tak jak dzielnicowemu którego juz nie ma . Wiecie jaki jest duzy plus ? Ze mam komisariat Policji minute od domu :) wiec taka policja daleko nie ma , B a rzut beretem :) bo nawet jak otwieram okno to to mam wydok na cały tył komisariatu xD . 3 majcie kciuki by sie w koncu dało i wam i przyszłym userom co tu wejda zycze wytrwałosci i powodzenia . NIE PODDAWAJCIE SIE ! SMIECI TRZEBA LIKWIDOWAC !

Gość gość
Na wsi tez nie jest kolorowo. Mieszkamy z mezem i dzieciakamiw poblizu remizy osp. Od kad postawili altane/wiate zaczely sie niemiliosiwrne halasy, wrzaski i pijanstwo. Halas z imprez przekracza 120decybeli. A wiata nie chroni przed halasem w zaden sposob. Nie da sie spac. Jak nie impreza, to pijackie zebranie osp, po ktorym wyja do rana. Sasiedzi mieszkaja kilka metrow kd remizy i mowia to samo: "nie da sie zyc". Prosby, rozmowy konczyly siena grozbach z ust ochotnikow , ze "nam dokopua, spaladomy i sie wyniesiemy". A mieszkamy dluzej , niz istnieje remiza. Sasiadka nagrala grozby pseudo strazakow. I w tym roku skierujemy 2sprawy do sadu. O grozby i zaklocanie nieustanne spokoju i wniosek o zakaz imprez. Nie dalo sie z nimi dogadac. Nie szanuja ludzi, dla nich imprezy i picie najwazniejsze. A jeszcze jedno, nasze osp nie jezdzi do pozarow. Maja lublinka, zeby po piwo do sklepu jezdzic. Siedza i pija.

Gość gość
Też mam strasznie zasranego sąsiada który puszcza swoje głupie piosenki! Po prostu zadzwoń na policję.