Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość look ariunf

Czemu kobiety z nadwaga o siebie nie dbaja jak mozna sie tak zapuscic??

Polecane posty

Gość look ariunf

Coraz cielpej kobiety zrzucają fatałaszki ale czemu grubasy też soba starszą? Oni powinni zakładać jakieś luźne rzeczy a nie laska bęben odstaje a ta dopasowaną koszulke zakłada :o🖐️ To niestety nie prowokacja to słowa rozsądu do grubasów 🖐️

Gość bo som gupie

Gość Viera Viera
a czemu faceci z wielkim piwnym miesniem o siebie nie dbaja? jak mozna sie tak zapuscic?

Gość Viera Viera
autorze topiku : jestes ignorantem. co Ci wadzi jak sie kto ubiera? nie podoba ci sie to sie poprostu nie gap! tolerancja nie na tym polega. ciekawe czy Ty sam jestes taki fajny, ladny i zgrabny.... ? :D

Gość look ariunf
w przaeciwieństwie do tych wielorybów dbam o siebie: siłownia 3x tydzień czasem rower, tenis. Było by hipokryzją jakbym sam był grubasem i pisał takie coś po prostu to nieestetyczne iśc po plaży/galerii handlowej a tu gruba kobieta w ciuchach jakby była modelka:o no niedobrze się robi :o

Gość a co Cię to obchodzi jak ktoś
wygląda? naprawdę nie masz większych problemów? to jest każdego osobista sprawa i nikt nikomu nie będzie mówił jak ma wyglądać! raczej tym, że ktoś ma jakiś tam wygląd nikt nikogo nie krzywdzi, a to przecież najważniejsze a skoro jestes taką estetką, to po prostu - odwracaj głowę w drugą stronę, gdy widzisz taką "okropną" Twoim zdaniem osobę i żeby nie było wątpliwości - nie mam nadwagi, ważę 51 kg przy 169cm wzrostu, mam 31 lat i 9 miesięcy temu urodziłam dziecko Ludzie! żyjmy i dajmy żyć innym!

Gość grube baby do gazu
"tolerancja nie na tym polega" a kto tu mowi o tolerancji?

Gość głupki z z was totalne
a nie zastanawiales sie debilu dlaczego one są grube ? a moze sa chore i muszą łykac tabletki , wiec nie obrażaj nikogo bo nie wiadomo co ciebie jeszcze w zyciu czeka ... i napewno nie bedzie ci milo jesli ktos o tobie powiedzialby grubas pajacu wiec stul pychol kretynie

Gość look ariunf
A jakby ktoś miał hobby ze srał by mi na wycieraczkę bo to lubi to tez musiałbym się na to godzić bo trzeba tolerowac róznych ludzi?:D

tylko ktos tak debilny jak ty mógl wymyslic taki przykład 😠 zalosny jestes

Gość look ariunf
tak oczywiście wszytskie grubeb baby albo - są chore - mają dziedziczne tycie :D - nic nie jedzą i tak tyją i w ogóle to nie ich wina :D🖐️

pozatym jak ci sie cos nie podoba to poprostu nie patrz !!! nikt cie nie zmusza do tego abys obserwował sadełka grubszych pań , moze one tez są wsciekle gdy jakis pajac obserwuje je ??

Gość look ariunf
ja ich nie obserwuje ale cięzko niezauważyć coś co zajmuje 1,5-2 normalnej szczupłej kobiety :D niech chodza po łąkach, lasach a nie starszą w galeriach handlowych albo co gorsza PLAŻACH :o

Jak ktoś chce być gruby to jego wybór bo w większości przypadków jest to kwestia wyboru. Ludzie często niezdrowo się odżywiają , nie uprawiają sportu itd., więc tyją. Widocznie nie zbyt zależy im na wyglądzie. Chociaż osobiście ich nie rozumiem to szanuję ich wybór tylko niech nie narzekają i nie oczerniają szczupłych. Oczywiście nie mówię tu o ludziach chorych , którzy nie mogą schudnąć

pozatym taka mala uwaga do Ciebie kimkolwiek jestes: przejdz przez zycie starając sie byc najpiękniejszym, najszczuplejszym i najmądrzejszym ze wszystkim a gdy będziesz mial 70 lat wróc tutaj i powiedz czy ci sie to udało.. i nie osądzaj innych po tym jak wyglądają zasmarkaty jestes aby to robic!!!

Gość Aisha_wypłoch_1991-JP
Jak widać Polacy to ciemny naród . . . kogo znam to tylko Gie-Gie i nic innego! Jeżeli delikwent korzysta tylko z tego komunikatorka to bankowo jest też użytkownikiem naszej-klasy! Zamiast korzystać razem z takich pięknych sieci na raz w Mirandzie jak: Xfire Tlen Spik Jabber AQQ ICQ AIM Jabber MSN IRC czy Yahoo ;]

apropo tych wszystkich miejsc: galerii itp. obawiam sie ze gdyby mierzyli poziom inteligencjii tez by Cie tam nie wpuscili

Gość Viera Viera
look - jestes skonczona.... widac ze silownia popzbawila cie mozgu :D zaloze sie ze nie jednej puszystej do piet nie dorastasz ...! naprawde nie masz wiekszy zmartwien>? jak ci cos nie pasi to wyprowadz sie do lasu - tam same zgrabne sarenki biegaja :D walnietych ludzi nie brakuje. ja wprawdzie chodze na silke...i dbam o to by moj facet cwiczyl ,ale nie czepiam sie innych ludzi! widac masz ze soba jakis problem look

No ale z drugiej strony różne są priorytety. Mnie zależy na wygladzie , a komuś nie koniecznie

na szczescie ty nie ustalasz gdzie ludzie mają chodzić, proponuje najpierw zając sie sobą a nie obrabiac dupe innym !!!

bardzo dużym problemem w społeczeństwie jest tarczyca. Podam na przykładzie mojej mamy. Prawie nic nie jadła, do tego wymuszała wymioty, tak, tak, mało brakowało a nabawiłaby się bulimii, a i tak tyła. To są hormony. Z rozmiaru 38 przeszła w pare miesięcy na 42. Nie mówię że wszystkie tak mają, ale kolejnym przykładem jest moja znajoma z pracy. Rozmiar prawie 50. Nigdy nie była nadzwyczaj szczupła, jedynie pulchna, ale przez właśnie tarczycę ma wielką nadwagę. Także nie uogólniajcie, że wszystkie się zaniedbują :P

Gość look ariunf
Skad w grubasach tyle agresji?:o czy naprawdę rada by zaczeli ćwiczyć i zdrowo się odżywiać to coś co ich przerasta?:o

I uważam ,że jeśli chodzi o koleżeństwo i przyjaźń to wygląd nie powinien mieć znaczenia. Więc ja nie skreślam kogoś tylko dlatego ,że jest puszysty czy gruby

a oto rada dla Ciebie : idz dziecko i ucz sie boś głupi jak ciele

Gość look ariunf
To dziecko głupie jak ciele broni się za 1,5 miesiąca i będzie magistrem nauk prawnych a ty będziesz nadal sfrustrowanym grubasem :classic_cool: To smutne, że grubasom nie da się przemówić do rozsądku żeby wzięli się za siebie i wyglądali normalnie no cóż znikam 🖐️

look ariunf ja ich nie obserwuje ale cięzko niezauważyć coś co zajmuje 1,5-2 normalnej szczupłej kobiety niech chodza po łąkach, lasach a nie starszą w galeriach handlowych albo co gorsza PLAŻACH żalosny jesteś. Niekture kobiety wolą być pulchne i wręcz cieszą się, że nie są szkieletami. I po pierwsze kobieta to nie COŚ tylko człowiek, a takie 1,5-2 razy większe od tych wychudzonych panienek wcale nie są grubasami i mają takie samo prawo do wszystkiego tak jak Ty. Masz nie po kolei w głowie :/

Gość Katia23
tez nie rozumiem jak można się tak zapuścić. A najgorsze jest to ,że na normalne(nie wychudzone) szczupłe dziewczyny nazywają wieszakami bo chcą sie dowartościować i mają pretensję do facetów ,że większosć z nich woli szczupłe. Usprawiedliwiają wlasne lenistwo i szydzą z innych (ładniejszych) bo im chorobliwie zazdroszczą. Dlatego nie znoszę grubasów

wypraszam sobie, jeśli twoja wypowiedź była do mnie. Nie jestem grubasem, ani też szkieletem. wiem że mam gdzie nie gdzie odrobinę za dużo, ale podobam się facetom i nie mam powodów do zazdrości i rozpaczy. A w mojej firmie powodzenie mam. ot tyle.

Gość psychiczna tortura orencz
Nie mam nic przeciwko grubasom i puszystym ale dostaje szału jak nazywaja szczuple dziewczyny 'wieszakiami', 'szkieletorami' itp. A jak tylko puscisz w ich strone 'grubasie' albo 'spaslaku' to wielka obraza majestatu. wkurwia mnie to nieziemsko:o

Gość coNnectionN
dla grubasek każda normalna, szczupła laska to "wieszak" tak próbują leczyć swoje kompleksy a same wiedza ze starsza facetow