Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość joasia83

benefity

Polecane posty

Gość joasia83

witajcie i zgory dziekuje wszystkim ktorzy odpowiedza na zadane przezemnie pytania.Mieszkam w England wraz z mezem i dziecmi od poltora roku.otrzymujemy benefity child benefit,working tax kredit,child tax kredit.Moj maz zarabia 180f tygodniowo zkladalismyrok temu o dodatek mieszkaniowy otrzymalismy go ale za momet nam zabrali z angielskim nie za dobrze u mnie wiec za wiele nie zrozumialam dlaczego,niedawno skladalismy ponownie o ten dodatek,ale dostalismy odmownie,i znow skaladalismy jeszcze kolejny raz i znow za3 razem nie przyznali niewiem co jest,teraz wynajelismy m z agencji miesiecznie wychodzi nam za oplate mieszkania550f plus oplaty gaz energia to o 150wiecej niz na poprzednim mieszkaniu nie liczac jeszcze w to oplat bo jeszcze nie wiem ile ich bedzie,2tygodnie temu nasza rodzina rowniez sie powiekszyla o jednego dzidziusia mamy4 dzieci chcemy skladac ponownie o ten dodatek ,ale nie wiem czy jest sens bo to szarga nerwy czy mamy jakies szanse na otrzymanie tego dodatku?a chcialabym do tego dodac ze ostatnio mielismy ciezkie dni nie splacalismy consilu i mamy zadluzenie czy to tez moze decydowac o wydanej decyzji.troche mie dziwi ze nam zabrali ten dodatek i puzniej nie przydzielili mam tu rodzicow mieszkaja oni w uk prawie4lata maja w domu 3dzieci uczeszczajacych do szkoly10,11,i 13lat.Oni otrzymuja te dodatki co ja ale i otrzymoja rownierz dodatek do mieszkania nie placa konsilu mieli zadluzenie ktore im pobieraja z tego dodatku z kwoty 200f odciagaja 10f na zadluzenie.doradzcie czy warto wogole o ten dodatek skladac?jeszcze raz dziekuje za odpowiedzi

Gość Zbierz wszystkie dokumenty
i idź do citizen advice boureau.W każdym mieście są ich biura.Możesz poprosić o tłumacza.Pomogą wypełnić ci dokumenty o dodatek mieszkaniowy.I w ogóle powiedzą co i jak.Powodzenia.