Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość cieekawaaaaa

jeszcze raz to samo..

Polecane posty

Gość cieekawaaaaa

zla kategoria byla,przepraszam.. chcialabym miec przyjeaciela, ALE takiego prawdziwego,przy ktorym czula bym sie swobonie,rozmawiala z nim o wszystkim i do ktorego mogla bym sie przytulic,ktory bby mnie pocieszal i opieprzal gdybym cos zawalila. ale bez zadnych podtekstow erotycznych i zachowan. czysto kolezenskie relacje. czy to jest mozliwe znalesc kogos takiego?

Gość cieekawaaaaa
tak ladaco juz to czytalam, tylko on chyba mi nie doradzi tzn twoj pewnie tobie doradza ale ze moj taki bedzie to watpie.

Gość cieekawaaaaa
pomocy.... ja chce przyjacielaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

mowiszo przyjazni damsko-meskiej ? wedlug mnie nie istnieje . a na zwyklej przyjazni sie zawiodlam . Tyle lat poszlosie o jebac bo mialam 'zly dzien' smiech kurwa na sali ;/

zalezy na kogo sie trafi. mam takiego przyjaciela juz hm ponad 3 lata wszystko jest super zawsze moge na niego liczyc. Nie bede ukrywac ze na poczaktu znajomosci ciagle za mna biegał bo kocha mnie itd hehe ale to minelo ;p

Gość cieekawaaaaa
wydaje mi sie,ze to jest cos tak wspanialego,ze az nie umiem tego opisac, miec takiego przyjaciela. nie przyjaciolke a przyjaciela.! tak mi sie marzy... ale zanim sie zepsulo musialo byc wspanile no nie?

Gość cieekawaaaaa
wlasnie nie,przyjaciel taki przyjaciel, nie chlopak-przyjaciel, tylko kolega-przyjaciel. wsyztsko bym za takiego oddala..