Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość migrenkowa mama

jakie macie sposoby na zwalczanie migreny

Polecane posty

Gość migrenkowa mama

ja biore migea w razie ataku a przeciwbólowo mam dicloratio uno,nimesil. macie inne leki bo te moje nie sa za bardzo skuteczne

Gość migrenkowa mama
mylisz sie niestety mam zdiagnozowana migrene przez neurologa,kiedys tylko krolowe ja miały,teraz coraz wiecej (głownie)kobiet ma to cholerstwo

Gość migrenkowa mama
moze mam nawet błekitna krew,kto to wie

Gość spycholożka
współczuję, mam koleżankę która też na to cierpi ... w ostateczności łyka tramal, nie wiem kto jej wypisuje ten lek :/ jakiś idiota... no ale wiem jaka to męczarnia dla niej, szczelnie zasłonięte okna , ona zamyka się w pokoju, żeby dzieci do niej nie podchodziły, leży i śpi całe dnie :( teraz zaczęła terapię dr Atkinsa, podono działa już po kilku dniach stosowania i leczy nawet raka ...

Gość migrenkowa mama
możesz napisac cos wiecej o tej terapii?

Gość spycholożka
tfu, nie atkinsa, tylko gersona :o sorry

Gość spycholożka
dużo by tłumaczyć, polecam oglądnięcie filmików na youtube, warto - to link do pierwszej częsci, jest ich chyba 9 będą się włączały automatycznie - http://www.youtube.com/watch?v=tY-HsoJ0gr0

Gość migrenkowa mama
nikt wiecej nie cierpi na migreny?

Gość zuoxxz
ja cierpialam ale odwiedzilam dr szymanskiego i sie polepszylo, swietny neurolog

Ja biore maxalt świetny lek od pół roku niewiem co to ból migrenowy ,a przedtem zdychałam 2 dni wymiotowałam szok... Polecam

Gość ona-1989-21
hej hej nareszcie cos o migrenie ja choruje na to od okolo 9 lat no wiec poczatki byly trudne dziecko jeszcze bylam bol nie do zniesienia bylam w szpitalu robili mi wszelkie badania no i migrena nie stwierzdzili jaka, a jak mowili ze krolewny chorowaly to sie smialy ;/ chodzilam do neurologa ale przestalam bralam jakis magnefar B6 i jakies tam jeszcze ale nic nie pomagalo, z czasem pilam Alveo moze odrobine pomoglo ale na miesiac 100;/ w sumie jakis rok temu bylam prywatnie i zaraz wam powiem co biore Anapran, Coffecorn, Metoclopramidunm Polpharma 3 tabletki zaraz jak czuje ze sie zbliza migrena i wiece po tych tabletkach jestem senna i czuje sie taka otumaniona dziwnie mi jest niekdy wole sie pomeczyc i nie braccc

Gość zzca
ja sie wyleczylam u neurologa (dr Piotr Szymanski)