Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość klaudiaaaaaaaaaaaaa

mam wazne pytanie. prosze odpowiedzcie

Polecane posty

Gość klaudiaaaaaaaaaaaaa

otoz mam nastepujacy problem -nadmierne owlosienie na twarzy [wasik ktory depiluje] -wlasciwie brak piersi -dziwne krostki na ramionach -oprocz tego mam tez nadwage [dodam,ze jednak przy diecie i cwiczeniach trace na wadze] czy pomoze mi endokrynolog [glownie mam na mysli piersi a wlasciwie ich brak] ??? kiedys jakas pani doktor mi zasugerowala ze powinnam sie do niego udac ale jakos nie bylam przekonana. a teraz mysle ze moze cos by poradzil i pomogl mi z moimi piersiami?. moze to jakis problem z hormonamiczy cos? prosze o odpowiedz.

Gość klaudiaaaaaaaaaaaaa
ladaco --- wiem,ze ty cwany jestes ale to nie jest powod do smiechu!! jak nie masz nic madrego do powiedzenia jak juz zdazylam zauwazyc w innych tematach to sobie daruj te durnoty!!!!!!!

Gość ladaco to osioł
pewnie masz problemy z hormonami,idz do endokrynologa napewno ci pomoze

Gość klaudiaaaaaaaaaaaaa
nicponi? spojrz na siebie najpierw!! sory,ale mnie irytujesz!

Gość klaudiaaaaaaaaaaaaa
czy w kazdym wieku mozna sie zglosic do takiego lekarza? [raczej obawiam sie tej dolnej granicy]

Gość dzejziiii
LADACO --- subtelniej,nie suPtelniej,heheheh. Jak juz musisz dawać te prymitywne odpowiedzi,to chociaż nie rób błędów.

Gość klaudiaaaaaaaaaaaaa
ladaco, mam pytanie do Ciebie po co w kazdym temacie piszesz takie bezsensowane bzdury w ogole nie zwaizane z tematem tylko zeby cos napisac? to ma byc smieszne czy jakie?

Gość dzejziiii
Jeśli masz tak do 10 lat - to ok,wybaczalne.. Ale notorycznie robisz błędy matołku :-D

Gość dzejziiii
A co do tematu,to Klaudia,myślę,że endokrynolog rozwiąże Twoje problemy :-)

Gość klaudiaaaaaaaaaaaaa
chyba sie przelamie w koncu i wybiore, bo to chyba ostatnia deska ratunku dla mnie ;(

Gość dzejziiii
No koniecznie,bo wszystko to,o czym napisałaś,to właśnie "działka" endokrynologa. Po co masz sie męczyć :-)

Gość klaudiaaaaaaaaaaaaa
moze w koncu cos poradzi na moj biust ktorego nie mam ;/ bo to chyba moj najwiekszy kompleks ;(

Gość dzejziiii
ladaco,matołku,nic nie zrobiłeś. Ale twoje durne,a często chamskie wypowiedzi są nie tylko nie na miejscu,ale zwyczajnie mogą kogoś urazić. Wiem,że twoja ograniczona główka tego nie pojmie. Ale tak właśnie jest. Mógłbyś się wypowiadać na te tematy,o których masz pojęcie... No tak,zapomnialam,że ciężko byłoby znaleźć takie.... :-)

Gość narazie obcy
Pytanie zasadnicze: czy masz normalne narządy płciowe i czy miesiączkujesz? Jeśli tak i chcesz szybciej rozwiązać problem z biustem, to zrób se dzidziusia. Po urodzeniu dziecka na 100% urośnie Ci biust. Powodzenia. Poszukaj poprzez Google coś nt. prokreacji i fizjologii seksu, żeby to fachowo zrobić. Oto przykład kobiety, która miała podobny problem: http://img222.imageshack.us/my.php?image=dziewczynkaic2.png

Gość klaudiaaaaaaaaaaaaa
raczej mam wszytsko w porzadku. ale ten biust nie ukrywam jest dla mnie probmem ;(

Gość klaudiaaaaaaaaaaaaa
z okresem takze wsyztsko mam w jak njalepszym porzadku.

Gość dla Klaudii
Wklejam Ci link do filmu, gdzie pokazane jest, że można wyleczyć nawet raka, więc obejrzyj i zastosuj, choć Twój problem nie można nazwać czystą chorobą. Poza tym spróbuj zmusić organizm do prawidłowego funkcjonowania i budowy poprzez: 1.prawidłowe odżywianie 2.wysiłek fizyczny na poziomie potu 3.higiena w pełnym tego słowa znaczeniu 4.pozytywne nastawienie psychiczne Oto link:Cud terapii Maxa Gersona - film polskie napisy http://video.google.com/videoplay?docid=6169 050139483021263 Więcej wiadomości znajdziesz po wpisaniu w Google "fizjologia seksu"

Gość klaudiaaaaaaaaaaaaa
dziekuje,otworzyl sie. ;*