Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość minia82

Marzy mi się piąte dzieciatko!!!

Polecane posty

Gość minia82

Witam! Marze o piatym dziecku. Chetnie porozmawiam z mamami o podobnych marzeniach. mam jeszcze 4 pociech. 3 córki i synka w wieku: 5, 3,2 i 5miesięcy.

Gość malinkaaaaaa
o, nie 5 dziecko, mam jedno i już mi się nie marzy drugie, no bo siedzieć w domu i prać, sprzątać, gotować, no nie. Przecież dziecko to kupę pracy i kupę pieniędzy potrzebuje.

Gość tyraliczka
no ja mam troje i chyba wystarczy... ale jak masz finanse i lubisz swoje życie takim jakie ono jest to czemu nie :D pewnie sama bym zdecydowała sie na czwarte ale to już za dużo byłoby jak dla mnie

a mi sie nie marzy mam wspaniałego syna odchowanego:) i jestem szczęsliwa spełnioną kobietą a ciebie jesli to nie prowokacja to podziwiam,bo ja nigdy swiadomie na drugie bym sie nie zdecydowała a co dopiero na piate...

Gość mam dwojei marzy mi sie
jeszcze dwoje ale pod warunkiem ze sie odrazu urodza jako sikające na nocnik wszystko jedzace i wszystkomówiące 2latki :P W innym wypadku pozostane przy tych które juz aktualnie posiadam :)

Na 5 - tkę dzieci trzeba mnóstwo pieniędzy...zazdroszczę finansów...

Gość matka mamuska
w dzisiejszych czasach 5 dzieci t0 głu0ta nie lepiej sie skupic na 4???????????????????????////

Gość takmysleeee
o nie wiem, zazwyczaj tyle dzieci to mają te rodziny co mają mało pieniędzy albo kobieta, która nie ma żadnych ambicji, no bo jak może mieć jak skończyła edukację na szkole zawodowej.

Ja jakos specjalnie nie marzę, ale gdyby było.., czemu nie..:-) I zeby mi tu nie zarzucano braku ambicji, ani wykształcenia...:-)))Bo włansie śleczę nad ambitną praca magisterską z polityki prorodzinnej i czasem żałuje że dałam się wkopac w taki temat hehe ;-) Jedno co mi przychodzi do głowy po przeczytaniu pozycji bibliograficznych do mojej pracy - nasza politypa prorodzinna kuleje, ale ten kraj potrzebuje dzieci, mimo wszystko. Jesli tylko są warunki i chęci, to nie pozostaje nic innego jak brać się do roboty :-)) Pozdrawiam

Gość duilkbgvfgkliuikgxdju
to podpucha chyba ja watpię zeby chciała 5 dziecko nie dajcie sie w to w ciągnąć

dlaczego?ja,gdyby mi finanse pozwolily,tez chetnie bym tyle wychowala.ale niestety-nie zapowiada sie:(

Gość ugooooooooooona
A Ty w ogóle pracowałaś kiedyś? tak, zawodowo... O piąte dziecko nie powinnaś pytać na forum, tylko męża :-p