Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Diopa

Jak nauczyc się chodzić po domu w staniku???

Polecane posty

Gość Diopa

Jestem nauczona chodzic po domu bez stanika, ale od pazdziernika bede wynajmowala pokoj w mieszkaniu z innymi ludzmi ktorych nie znam i nie bede mogla so ie pozwolic na takie chodzenie bez. Jak nauczyc sie zmienic ten nawyk??? Nie nawidze chodzic w stanikach bo musze miec push upy zeby byly cycki bo inaczej jestem plaska i glupio mi sie tak pokazywac przed ludzmi :/ Nie nawidze stanikow bo wszytskie fiszbiny wbijaja mi sie w piers, nachodza na piers. Staniki zakldam tylko jak gdzies wychodze z domu a zaraz po powrocie je sciagam.

Gość bez cyckonosza
podciągnij wysoko majtki

Gość hjhjhkj
ja też jestem płaska i chodziłam wśród ludzi w wynajmowanym mieszkaniu bez stanika. Po prostu zakłądałam luźniejszy dres, a poza tym jak się ze sobą oswoicie, to nie bedziecie się wstydzić.

Gość hjhjhkj
a poza tym, możesz sobie kupić dopasowany stanik, czyli zapewne takiego rozmiaru, jakiego nie znajdziesz w większości sklepów. Wejdź sobie np. na forum małobiuściastych i poczytaj o dobieraniu rozmiaru stanika. Dobrze dobrany stanik jest wygodny i niewyczuwalny.

Gość Gustownie bardzoo
Mam ten sam problem i nawet kupilam niby pare dobrych stanikow wg tego co pisze na lobby ale i tak zle sa bo widac ze nic nie mam