Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zakłopotany strasznie

Ogladaja sie za mna nastolatki.

Polecane posty

Z jednej strony to mi pochlebia a z drugiej strasznie peszy i sprawia zakłopotanie. Np ostatnio poszedłem do supermarketu z moja dziewczyna i doczepiły sie do mnie 3 małolaty pewnie w wieku 14-15 lat łaziły za nami cały czas. Perfidnie brały do koszyka to co ja i ciagle jakies smichy chichy. To sie ciagle powtarza, rok temu mało nie zostałem zgwałcony na przystanku przez bade podchmielonych małolat łazacych po osiedlu bez celu(dosłownie uciekłem przed nimi do autobusu) Wystarczy ze wyjde na ulice i wszystkie sie na mnie gapia mam już fobie na tym punkcie!!!!

Gość a ile masz latttt
?

Gość a ładnyś
?

Gość niekoniecznie sciemnia
moj 30letni maz tez tak ma:/ przyczepily sie do niego dwie malolaty, ok.14-15lat, ja sama mam 22. wystaja teraz na naszej klatce, smieja sie, wolaja go po imieniu--pewnie przeczytaly na tabliczce na drzwiach:/raz małe kurwiatka tak pogoniłam ze szok./...ale znowu laza pod balkonem...zalosne...

Gość de razmus przez rz
może się nie oglądają a robią sobie poprostu z ciebie jaja???!!! nie wpadłeś na to??

Gość Też masz problemy
Tylko pamiętaj, żeby posuwać panienki gdy skończą 15 lat :-) I pamiętaj, że niema nic lepszego, niż włożenie fiuta w pupcię małolaty... kto tego nie zaznał, ten nie wie czym jest rozkosz 🖐️

Gość Też masz problemy
Być może... tylko kłopot w tym, że posuwanie 15latki nie jest pedofilią- co świadczy o twojej impotencji intelektualnej 🖐️

Gość fdss
"gówniary i dzieci sa tylko dla małych, niepewnych siebie fiutkow ktorzy nie potrafia zaspokoic prawdziwej kobiety" takie zdanie maja zawsze stare rury ktore nie moga zniesc tego, ze sa juz sflaczale i faceci wola mlode dupcie :)

Gość tłumacz sobie tłumaczD
pewnie, ze kalectwo łatwiej znieśc, dorabiajac sobie do niego jakas ideologie, kutasino:d ile masz na bacznosc/8cm?:D moze za niemowleta sie wezm,te to maja dopiero ciasne dupcie mmmm miodzio

chcialem jeszcze zaznaczyc ze ogladaja sie tez za mna mlodzi chlopcy tacy okolo 16, 17 lat.Miesiac temu przezylem swoj pierwszy sex MM.Posunąlem takiego 16-latka odemnie z osiedla w pupę i byloa nawet lepiej od sexu z kobietą

Gość a jakkk 40cha
ja lubie 20letnie fiutki, bo te po 30stce to jakies sflaczale bleeeee

Gość pewnie masz profil na
jakimś portalu typu rżnę wszystko co na drzewo nie ucieka i sponsoruję dziweczki, to co się dziwisz czasami taki profil jest wypisany na twarzy

tylko mi fajka utkiwała w jego dupie i musiałem obcęgami wyciągać i kawałek fiuta sobie urwałem:P teraz mam problemy z sikaniem i życiem erotycznym:(

Gość Też masz problemy
łumacz sobie tłumaczD> Sądząc po twoim stylu literackim epatującym podnieceniem gdy mowa o niemowlaku, można domniemać, że sama/sam posiadasz jakieś skłonności ku dzieciom 🖐️ Swoją droga jesteś załosny

Gość Koledzy dobrze radzą
Gdy małolata przeżywa ruje, to trzeba brać i ją przerżnąć w parę dziurek... 🖐️

ale ja wole męskie dupcie, sa takie fajne,najlepiej to podobaja mi sie dresy i skejci

te wszystke podszywy to pewnie zgarbacialy dureń co ma kompleksy na temat swojego wyglądu. Ja ich nie mam i moge bez przechwałek stwierdzic ze jestm bardzo przystojny. Mam 23 lat i tyle razy widziałem gabiace sie na mnie dziewczyn ze potrafie juz w ciagu sekundy stwierdzic ze sie im podobam

Gość nudunfer
"to ja narcyz się nazywam...":P

Gość zapomniałeś dodać...

Gość zapomniałeś dodać...
jestem sliczny higieniczny:P

pisze jak jest, co ja moge za to ze małolaty nie potrafia sie wstrzymac na moj widok, starsze kobiety rzadko daja po sobie cos poznac (albo mam akurat taka uroda co dziala na te młodsze)

Te małolaty są straszne naprawdę łażą i mendzą jakby miały ruje :O ostatnio z koleżankami zauważyłyśmy że faceci w naszym wieku 20-23 lata zadają się z gówniarami... i hmmm jak by na to nie patrzeć z takimi dziewczynami zdają się faceci tylko nie pewni siebie którzy są w stanie zaimponować tylko gówniarze... bo co normalny, inteligentny facet ma do rozmowy z dzisiejszą 15/16 latką?? W naszych kręgach nazywamy takich łowcy dziewic choc w sumie jest to nie adekwatne bo taka dzisiejsza 16latka ma z dziewicą nie wiele wspólnego:D

Gość Łowca dziewic
Kto skosztuje smaku 16 letniej cipki, ten po wsze czasy rypać już będzie gówniary. Małolatki są naprawdę słodkie- oczekują wielkiej miłości od starszego faceta, a dostają w zamian jeszcze większego kutasa do ust :-) Są i takie, które nawet żyły chcą sobie podcinać, gdy już się naruchasz jej słodkiego tyłeczka i postanawiasz znaleźć jeszcze słodszy... to takie smutne :-D

Gość lolxd
mnie sie takie strasznie podobaja no ale niestety ruszac nie wolno:(