Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

galieusz09

Madra Dieta!! Schudnijmy razem 3 kilogramy!! Dieta od DZIS!!

Polecane posty

Witajce drogie forumowiczki. Na poczatku nowego roku, postanowilam wziasc sie za siebie i zaczec sie odchudzac. W sumie schudlam 6 kilogramow. Ale szlo mi tragicznie, raz chudlam raz tylam. Na poczatku szlo mi dobrze, ale po pewnym czasie, zaczelam marzyc o slodkosciach, o chipsach, o pizzy. Waze sie na poczatku kazdego miesiaca, ale wczoraj sie zwazylam i co? przytylam pol kilo. Wazylam sie rano, wiec to raczej nie woda, ani obiadek. Postanowilam sie wziasc za diete nisko tluszczowa - ZDROWA, nisko kaloryczna. Mojim marzeniem jest schudnac 3-4 kilogramy. Moj jadlospis na dzien dzisiejszy to: Sniadanie (zjadlam :P) - Miska platkow nestle fitness z mlekiem 0% i jablko Lunch - Szpinak przyprawiony czosnkiem, cytryna i oliwa (takze zjadlam) Obiad - Czerwone miesa smazone na oliwie, szparagi i mieszanka warzyw robione na parze. Kolacja - szklanka kefiru. Moze ktos sie do mnie przylaczy ?:)

Śniadanko mussli z mlekiem potem ii śniadanko serek wiejski i kromeczka chleba ciemneho . Obiad róźnie,choć ostatnio raczej stawiam na warzywka . Kolacja też różnie. Jak mam aerobik to zazwyczaj nic nie jem już ewentualnie pije też kefir. Czasem zdarz mi się nagrzeszyć i jem coś konkretnego, ale później staram się odpokutowć tzn. biegam albo rower. A na aerobik chodze regularnie.No to tak mniej wiecej

Gość apetyczny jadłospis
aż się zrobiłam głodna....

czyli raczej podobny do mojego :) dzisiaj ide sobie poplywac na basen, mojim marzeniem jest schudnac do wagi 58 kilo, i odzywiac sie bardzo zdrowo

Gość bdffpo
Hej! Ja też chce zrzucić troszkę więcej 5 kg. Stawiam głównie na ruch, bo jedzenie nie jest moim problem, już ponad miesiąc ograniczyłam, ale waga nie spada, bo mało ćwiczę. No ale już raz biegałam ;), zamierzam regularnie, myślę że dopiero będą efekty.

Ze swojego doświadczenia wiem ,że najszybciej można schudnąć biegając.

Gość bdffpo
No właśnie też wierzę w bieganie :). A jak myślisz ile czasu trzeba żeby zrzucić 5 kg, bez zbytniego katowania się?

Myślę że gdy systematycznie się ruszasz i nie przesadasz z jedzeniem jakiegoś świństwa to raczej szybko zwłaszcza gdy jesteś jeszcze przed 30-tką bo później zwalnia się metabolizm I jest gorzej i wolniej .

Gość bdffpo
Jestem przed 30 ;). Nie, nie jem świństwa, teraz odstawiłam zupełnie słodycze i jedzenie wieczorem, czasem i w nocy się zdarzało i to mnie zgubiło. Dużo nigdy nie jadałam, tylko nieregularnie i głównie wieczorem.

Gość bdffpo
Poza tym chodzi mi tez o poprawienie kondycji, bo skoro mam teraz kiepską, to strach pomyśleć, co będzie za 10 lat.

Gość bdffpo
Dzięki za rady :). A Ty ile chcesz zrzucić?

Na poprawę kondycji polecam również bieganie, ale żeby nie było monotonnie to ja właśnie chodzę na aerobik czasem zaglądam na siłkę bo chce ujędrnić i wyrzeźbić troszkę figurkę.

oo swietnie :) mysle ze uda nam sie dozyc do celow ja mam 170 cm wzrostu, a wy?

Gość bdffpo
Tak jak Ty nie chce zrzucić kilogramów głodując, bo to bez sensu moim zdaniem, no może jak ktoś ma dużą nadwagę, to głodówka, ale tez nie taka skrajna jest wskazana. Chcę osiągnąć cel przez sport.

Gość bdffpo
Ja mam 165 cm. Teraz jak jest ciepło nie chce mi się na aerobik, ale na jesieni i w zimie, jak najbardziej tak.

Po odchudzaniu poprzez sport nie ma jo-jo . A to chyba najważniejsze. No i ciałko się fajne robi

oo czuje jak mi burczy w brzuchu :) bardzo lubie to uczucie w szczegolnosci jak popijam je duzymi ilosciami wody, wtedy to dopiero czuje ze chudne :)

Gość bdffpo
Oliffka moja też wymarzona, to 54 kg ;), ale zastanawiam się czy to nie za mało przy mojej budowie.

Ja mam 168. A co do ciepła to większość klubów fitness czy siłowni ma klime! Więc kiepska wymówka ....he he

jak pojde dzisiaj jeszcze biegac polgodzinki i poplywam godzine myslicie ze ile spale kalorii? bardzo zalezy mi na tym by nie miec efektu jojo, moze nawet zjem wiecej, aby potem bylo mi latwiej przejsc na normalne jedzenie

Gość bdffpo
Wiem, że ma klimę :), tylko wole na powietrzu pobiegać, tym bardziej, że mam gdzie.