Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

galieusz09

Madra Dieta!! Schudnijmy razem 3 kilogramy!! Dieta od DZIS!!

Polecane posty

tak moja wymarzona waga to tez 54 kilo ale boje sie ze chyba nigdy nie schudne do tej wagi moze KIEDYS

Nie liczby ,a tak naprawdę to jak się czujesz w swojej wadze jest najważniejsze. Choć napewno nie popadać w skrajności!!!!

Gość bdffpo
Oj nie znam się dokładnie na tych kaloriach, ale ruchu na dziś na pewno będziesz miała wystarczającą ilosc :). Spadam dziewczyny, wieczorkiem się jeszcze odezwę. Miłego dnia :)

oliffka masz taką wagę jak ja. Ile masz wzrostu?

milego dnia! :) dokoncze moze co do mojego planu. Od dluzszego czasu pragne sie zdrowo odzywiac, jak juz schudne do wagi 58 kilo :) mam zamiar poprostu zdrowo jesc. zero fastfoodow i pseudo podobnych dan. duzo owocow warzyw od czasu do czasu ciemnej czekolady zero slodyczy.

Galileusz jak trenujesz musisz jeść tylko zdrowo. Pamiętaj żeby po basenie nie rzucić się na byle co bo woda wyciąga i chce się jeść . Wieć z głową!!

czyli mamy podobne wymiary, i podobne cele :) podobno zeby swietnie wygladac powinno sie wazyc 10 mniej niz ma sie wzrostu, ale ja wiem ze super wygladam jak waze 58 kilogramow a mam 170 cm wzrostu.

czyli że jak ?? jak mam 167 cm to powinnam ważyć 57kg :P tak ??

ja to mam niewielką otyłość brzuszną, więc chyba skocze do sklepu po folię spożywczą, nasmaruje się cud mazidłami z supermarketu, owinę folią i poćwiczę :P czytałam gdzieś tu na kafe że pomaga :P:P

Przeczytałam jeszcze raz przy moim wzroście 168 to 58 no bo już się wystraszyłam że 68. 58 to jednak dopiro mój I cel .

hahaha wystraszyłaś się?? masakra. Ty się odchudzić chcesz a oni każą Ci przytyć :P

podobno na uda też dobrze działa. To jest tak jak ten kombinezon pod którym się pocisz, a dodatkowo zaizolowany żel wyszczuplający albo ujędrniający... może coś pomoże xD

julk44 też słyszałam o tej foli, ale nie próbowałam. Może warto?!

ja tez mam dosyc duzo tluszczyku na brzuszku, ale ja robie brzuszki bo ladnie rzezbia mi miesnie na brzuchu. Ale folie tez stosowalam! :) polecam bo naprawde sie chudnie, a w szczegolnosci jak sie nagrzewa suszarka xD (nie robcie tego w domu) trzeba naprawde uwazac zeby sie nie poparzyc

Kupiłam sobie taki żel działa rozgrzewająco. Jak sobie zrobię dodatkowo pilling i wymasuje póżniej szorstką gąbką. To tak grzeje że szok.

oczywiscie zartowalam z tym zeby nie robic tego w domu, bo to wydaje sie dosyc smieszne, zima siedzialam poprostu 2 godziny przy kaloryferze i czulam sie jak w saunie ;P ale sie chudnie!, tylko trzeba umiec utrzymac to cwiczac i wg

ano może warto. Za 10 min uciekam z pracy więc wstąpię po folię:P w domu mam jakies serum eveline (chyba) rozgrzewające. Raz po dłuuugiej kompieli wysmarowałam się nim prawie cała, czyli oprócz twarzy, nóg od kolan w dól, rąk do łokci i klatki piersiowej. O kurwa jak piekło!!! Myślalam że umrę :O ale może spróbuję z tą folią :O

uuu, nie wiedzialam ze takie kremy moga piec! a byly jakies efekty? po za bolu?

nie wiem, bo zastosowałam go wtedy tylko raz :)