Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hejnomedna

Jak rozpoznać geja? Jakie są oznaki?

Polecane posty

Gość hejnomedna

Czy chlopak który ma grzywke na bok to gej? Czy chlopak który ma rozowa koszulke i obcisle spodnie to gej? Czy chlopak który mówi jak gej takim glosikiem to gej? Czy chlopak który nosi spodnie rurki to gej? Czy chlopak który zadaje sie z dziewczynami w szkole a nie chlopakami to gej? jak rozpoznac geja?

Gość pisze na babskim forum
najczesciej na kafe

Gość bułcia
chodzi tak pedalsko

Gość g_g_g
a co nie wiesz kim jestes?

Gość ma tzw. złamany nadgarstek

Gość ejomejo
czułki ma

Gość ooepowppaas
Tak, rozowe koszulki to gej.

Gość makarena 1986
Ludziska jesteście beznadziejni. Nie wiem wychowano ale chyba, z tego co czytam, to w jakiejś zabitej deskami wiosce! To są ludzie tacy sami jak reaszta : pan w garniturze, pan w spodenkach, a nawet ten w obcisłych spodniach i.... To jak sie ktos ubiera to jego sprawa i nie znaczy że jest gejem, a nawet gdyby był to i co....

Gość g_g_g
ograniczona ciemnota zyje wsrod nas

Gość makarena 1986
tez jestem gejem

Gość ciemnolud
normalny ciemnogród nie?

Gość thommuskhil
Jesteście wszyscy dziwni. To czy gość jest gejem czy nie to nie świadczy o ubiorze, stylu ruchu czy specyfiki bycia. To wszystko zaczyna się w wieku 15 a 17 lat a nawet i pózniej. Ktoś zaczyna czuć, że bardziej pociągają go faceci niż kobiety... Po kimś od razu widać czy jest czy nie. A tak może powiedzieć osoba która ma takie same poglądy i przebywa w ich otoczeniu. Bo patrząc się na np. kolegę który jest gejem a następnie widzisz innego geja na ulicy to bierzesz pod uwagę zachowanie kolegi i nakładasz pewny obraz zachowania....

Gość thommuskhil
po którym możesz tak stwierdzić. Ale nie zawsze. geje mają to do siebie, że są bardziej uczuciowi i delikatniejsi. Sam jestem gejem i wiem co i jak. Wiem w jaki sposób patrzymy na siebie jeśli wiem, że ten tam na ulicy to gej. Nie koniecznie specyficznie ubrany.

Witam wszystkich mam kuzyna ma 16 lat i podejrzewam że może być gejem fakt może to że nosi obcisłe spodnie czy koszulki nie świadczy od razu o tym że jest gejem. On interesuje się np szydełkowaniem lubi chodzić na zakupy mógłby 5 godzin chodzić po markecie. Do tego w klasie trzyma tylko z dziewczynami, koledzy się z niego wyśmiewają nie chcą się z nim kumplować. On bardzo dobrze się uczy i lubi się uczyć. Ma 16 lat a zachowuje się jak byłby dorosły tzn zamiast isc z kolegami pograć w piłkę to on woli towarzystwo dorosłych. Nie wiem co o tym myśleć już jednego geja mam w rodzinie i porównując ich zachowanie są naprawde podobno może też to jest zbieg okoliczności. Proszę pomożcie mi. Piszcie co o tym myślicie.

Witam wszystkich mam kuzyna ma 16 lat i podejrzewam że może być gejem fakt może to że nosi obcisłe spodnie czy koszulki nie świadczy od razu o tym że jest gejem. On interesuje się np szydełkowaniem lubi chodzić na zakupy mógłby 5 godzin chodzić po markecie. Do tego w klasie trzyma tylko z dziewczynami, koledzy się z niego wyśmiewają nie chcą się z nim kumplować. On bardzo dobrze się uczy i lubi się uczyć. Ma 16 lat a zachowuje się jak byłby dorosły tzn zamiast isc z kolegami pograć w piłkę to on woli towarzystwo dorosłych. Nie wiem co o tym myśleć już jednego geja mam w rodzinie i porównując ich zachowanie są naprawde podobno może też to jest zbieg okoliczności. Proszę pomożcie mi. Piszcie co o tym myślicie.

Gość juzek z królika polskiego
ja mam 55 lat i kocham mez czyzn jak nic prosze dawac 783664613 bywam w jasliskach może turysta chętny choduje owce

Gość gość
Hahaha. Bardzo dobry temat. Chyba wszystkie te oznaki z reguły charakteryzują gejów. Oczywiście śa wyjątki czasami. :D

Gość gość
na pewno jest analnym imprezowiczem

Gość gość
Geja i lesbijke rozpoznasz w łóżku

Gość gość
poznacie geja po złej ocenie wdzieków kobiecych , bedzie was zniechecał do kobiet bedzie mówił że powariowały i sie rozstają z mężczyznami z byle powodu, bedzie mówił o cześciach anatomicznych kobiet ze są do kitu ,i zrobi wszystko zeby zobaczyć was w pozycji schylonej np przez gre w lotki jak sie schylasz po lotki lub wyrzuc****eniądze na ziemie itp.

Gość gość
Wez nie pieprz bzdur kolego wyzej

Gość gość
To choroba i powyższy post dobrze opisuje symptomy tej strasznej choroby psychicznej.

Gość gość
jak ściagniesz majtki , wypniesz się i mu nie staje

Gość gość
Gie prawda, poznalem geja, do zadnych lasek mnie nie zniechecal, mowil tylko, ze jego nie pociagaja (co nie jest dziwne), a z ta pozycja schylona to Was chyba powalilo, normalnie sie zachowywal. Wyglada i zachowuje sie tez normalnie.