Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Galanta_p

Dove Hair Minimising

Polecane posty

Gość Galanta_p

Dziewczyny, używałyście już tego? Naprawdę włoski odrastają delikatniejsze i nie tak ciemne? Zawsze jestem sceptycznie nastawiona do nowości i wolę, jak kto inny najpierw spróbuje i potem ewentualnie podzieli się wrażeniami, tak już mam ;)

Gość sądzę że to ściema
bo taki dezodorant musiałby zawierać wodę utlenioną by włosy odrastały słabsze i jaśniejsze.... a na logikę woda utleniona powodowałaby możliwość odbarwiania odzieży....wolę takich wynalazkó nei sprawdzać na moich ulubionych bluzkach.... kiedyś nabrałam sie na "ulepszoną" wersję antyperspirantu Lady Speed Stick 24/7 i efektem były odbarwione plamy na bluzce, których nei udało się już niczym usunąć.....poprzednia wersja antyperspirantu nie robiła takich plam..... nie należy wierzyć ślepo w reklamy, teraz na topie jest reklamować produkty rzekomo opóźniające odrastanie włosków np plastry VEET (cztery tygodnie bez golenia, czyżby ?mnie odrastają włoski już 10 dni po depilacji) albo nowy balsam brązujący do nóg Nivea, też niby ma dawać efekt dłużej gładkich nóg....bla bla bla pojawienie się dezodorantów opóźniajacych odrastanie włosków to kolejny chwyt marketingowy.... jeszcze trochę i wymyślą mydło które wystarczy użyc raz w tygodniu.....

Ale nie używałaś tego, prawda? Wiesz, to że się przejedziesz na jednym kosmetyku, nie oznacza, że i inne są kiepskie. Ja na przykład używam tego dove hairminimising i faktycznie efekty są. Nie chodzi o to, że nagle przestają ci rosnąć włosy, ale rzeczywiście mam wrażenie, że są jaśniejsze.

Gość jenny70
Ja nie używałam i nawet nie słyszałam o czymś takim!! Ale nie wszystkie nowości to sciema, jak jesteśmy przy dove to np balsam brązujący - podchodziłam do tego równie sceptycznie jak do samoopalacza którego nie znosze, a okazało się że jest super i używam już 3 lato z rzędu. Ten antyperspirant brzmi ciekawie, też mam problem z wrażliwymi pachami, a golenie nawet 2 razy dziennie (jak gdzies wychodze wieczorem) normalnie mnie doprowadza do szału!!

Gość uppppppppppppppppppppppp
i jak działa?

Gość Coyoti
Zamierzam wypróbować ten produkt, ale sprawdzam jeszcze opinie innych;) Bo spotkałam się z takimi że jest fajny i działa, ale też niektórzy mówią że nie widać żadnych efektów, myślę że na każdą z nas produkt może mieć trochę inne działanie, więc chyba trzeba samemu sprawdzić;)

Gość paTUśk
Ja używam dove hair minimalising ale szczerze to różnicy nie widze no ale ładnie pachnie xDd

Gość tinoleinqa
Ja dopiero od niedawna zaczęłam używać właśnie dove hairminimising i bede czekać na efekty:) ale rzeczywiście pachnie super xD