Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość eteaa

nagle stajecie się bogaci i ....

Polecane posty

Gość eteaa

cobyście zrobili? ja zamówiłabym pełno żarcia i świętowała a potem typowe: dom w miłej, ładnej okolicy, samochód, daleka podróż-Karaiby?, fajne ciuchy..... no pomarzyć mozna...zostało mi 30zł do końca miesiąca

Gość ajaaa
mi tez 30 zostalo hahaha;D

Gość
Kupiłabym sobie dom na wsi, wycieczkę , założyłabym konto:).

Gość victoria .
ja chcialabym studiowac, mieszkac w basenie morza srodziemnego, zalozyc jakas fundacje, moze napisac ksiazke..

Gość mam juz wszystko
zaplanowane, ale bogactwu jakoś do mnie nie po drodze. Na razie drugi raz z rzędu mam trójkę w totka... Grałam drugi raz :)

Gość ja bym ........
najpierw zakupy potem wycieczka, ale nie zorganizowana tylko wyjazd w nieznane ;) potem kupiłabym chatę, ale ja raczej mieszkanie na jakimś miłym ogrodzonym osiedlu chociaż pewnie wypadałoby zacząć od konsultacji z doradcą finansowym i zainwestowania ;)

Gość maturka4
Pewnie niewiele by się w moim życiu zmieniło. Może tylko standard wycieczek by się poprawił; bez szukania ofert "okazyjnych".

Gość victoria .
ale z drugiej strony- dowiadujecie sie ze macie raka i rok zycia- i co..tez pewnie zaczelibyscie realizowac swoje marzenia.. ale juz na kredyt :)

Gość parira
ja bym poszla sie najebac;D

Gość elektra657
a ja bym napaliła sie marihuany za wszystkie czasy dala kasy znajomym

część pieniędzy przekazuję na konta fundacji, część osobom którym ich brakuję a za resztę pakuję plecak i wyprowadzam się do Afryki

Gość rffrqfrqf
A ja bym nie chciała się nagle stać bogata. Na chuj mi w chuj kasy?

Gość a ja kupiłabym
rodzicom piękny domek na wsi z dużym ogrodem i sadem, bratu i bratowej wycieczkę do australii, a sobie dużo blejtramów i farb do malowania

Gość jakbym się nagle stała bogata
to rzuciłabym swoje obecne studia, przeprowadziła się do innego miasta kupiła mieszkanie i zaczęła nowy lepszy kierunek. Kupiłabym tez mieszkanie dla brata a dla ojca nowy samochód a dla mamy masę ciuchów. Dałabym rodzicom pieniądze na remont góry w domu. Reszta na konto i wycieczki.

Gość koliberrrrrrr3
Jak bym się stała bogata to rzuciła bym studia, kupiła dom i ziemię w Ameryce Południowej, spakowała walizki, wyrobiła paszport i żegnaj Eurokołchozie.

Gość eteaa
za bardzo bogata to też bym nie chciała być, no ale przyjemnie byłoby mieć do końca miesiaca zamiast 30zł i perspektywe żebrania po rodzinie, jakieś chociaż 1500zł

kupilabym dom,zeby go wynając i zarobic...a cooo...drugi bym kupila dla siebie i narzeczonego, postawilabym se hotel albo dwa albo siec restauracji...a po tym wszystkim pojechalabym na dluuugie wczasy,a pieniazki dalej wplywalyby na konto...;) marzenia sa piekne...taaa...;)

Gość rozkręciła biznes
zainwestowala w swoja firme, zeby miec jeszcze wiecej kasy

Gość woźnica
Zainwestował bym w sieć barów szybkiej obsługi i w sieć domów publicznych.

Gość woźnica
Ale nie martwcie się pomyślał bym też i o was kafeterianki. Mogłybyście sprzątać w moich domach publicznych i brach szybkiej obsługi za minimalną pensję krajową.

Gość manikaa
oddaję się działalności charytatywnej. Idę na dzienne studia. Może kupuję mały domek za miastem(może być do remontu), ale to niekoniecznie. taka jakaś dziwna jestem, że mam niewiele potrzeb materialnych.

Gość zahija
Na Karaiby to juz dzis mozesz poleceic i tak.. stac cie, patrzcie tutaj: http://kanary.de