Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość załamana żona

Mąż chce, żebym pokazała mu się nago po porodzie.

Polecane posty

Gość załamana żona

2 miesiące temu urodziłam dziecko. Mąż nalega, żebym pokazała mu się nago. Co gorsze chce obejrzeć moją bliznę po porodzie( sn). Jestem załamana bo nie wyglądam ładnie.

Gość przez dwa miesiące cię nie
widział nago???? Widzę, że niezła bliskość między wami. Aż dziwne, że do ciąży doszło. W koszuli z dziurką i po ciemku?

Gość treaw
hehe Mój mąż tez chciał obejrzeć moją bliznę po cięciu. Jeszcze w tym samym dniu po wyjściu ze szpitala oglądał a potem co kilka dni chciał sprawdzać jak się goi. A z nagościa też nie było broblemu. Pomagał mi przez kilka dni po porodzie z wanny wychodzić więc widziałam mnie w całej okazałościi Wyluzj. To zwykła męska ciekawość. Jesli chce to się pokaż. Wątpię bys mu okazała się obrzydliwa... No chyba ze on jest mega esteta hehe

Gość treaw
*problemu *widział mnie Sorki za byki - dziecko na kolanach

Gość tnedffff
pokarz chłopu niech sobie oko nacieszy. On może chce zobaczyć czy ci nie zaszyli.

Gość załamana żona
Na pewno się nie przemogę. Jest mi przykro, kiedy idziemy ulicą idie fajna dziewczyna a mąż ją mierzy wzrokiem. Co mu mogę pokazać? Te brzydkie ciało.

A nie pomyślałaś, że on cię kocha i chce zobaczyć jak się zmieniłaś po tym jak urodziłaś jego dziecko? Wie, że stałaś się inna, przecież to normalne, że nie jesteś już taka jędrna jak przedtem. Jeżeli mu się nie pokażesz, może uzna że już go nie kochasz i takie oglądanie się za innymi może skończyć się inaczej...

Gość nie rob tego
moj mnie potem zostawil :P

Gość pupa77
Mój mnie też zostawił... Tzn. może bardziej ja jego...Ale chyba nie lubił mojej blizny, bo nigdy nie dotykał brzucha w tym miejscu...

Gość mega różowa landryna
Jak to omijał blizne na twoim brzuchu? To jakaś ciota musiala byc. Ja jeszcze nie rodziłam, czeka mnie to za dwa miesiace, ale mam na brzuchu blizne podobną do tej jaką ma się po cesarce bo w przeszlosci mialam operacje jajnika i mój mąz nigdy nie brzydzil się jej dotykać. kurcze na jakich wy chłopów trafiłyscie? współczuje wam dziewczyny. a ty autorko pokaż się mężowi nago skoro chce. Myślisz ze kocha jedynie twoje cialo? To naturalne, że zmieniło sie po porodzie. w końcu przez 9 miesiecy mieszkalo w nim jego dziecko. o trudach porodu nie wspomne. podejrzewam, ze gdyby sie ciebie brzydził to nie prosiłby cie o to zebys pokazala mu blizne.

mój najbardziej lubił patrzeć jak karmię małego córki nie karmiłam i przez 13 lat musiałam wysłuchiwać... i co to w ogóle za prośby, żeby się nago pokazać to jak wy żyjecie? u mnie nikt nie zamyka się w łazience, jeden się kąpie, drugi włazi itp jak nie mąż to córka, jak nie córka to mały.. ruch jak na autostradzie sam sobie obejrzał i już :D

Gość treaw
\\Rafinka hehhehe ja mam taki sam ruch u nas w łazience ;]

u mnie ruch podobny:)) tylko dzidzia na razie rośnie w brzuszku:)) ale w domu rodzinnym ruch taki sam kazdy wchodzil jak mial ochote :) a ja sie nie moge doczekac az mi brzuszek bedzie rosl :))

u mnie ruch podobny:)) tylko dzidzia na razie rośnie w brzuszku:)) ale w domu rodzinnym ruch taki sam kazdy wchodzil jak mial ochote :) a ja sie nie moge doczekac az mi brzuszek bedzie rosl :))