Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość crush

Co z tym zrobić ?

Polecane posty

Gość crush

Mam w sumie problem . Jeżeli to wogóle można tak nazwać . Bardziej mętlik w głowie. Otóz dosyć dawno rozstałam sie z chłopakiem ale jednak chodzimy razem do szkoły . I on ciągle mnie obserwuje niby " przypadkowo " na mnie wpada badz zawsze stoi blisko mnie kiedyś tak nie było a teraz jednak się to zminiło . Może to rzeczywiscie jest moje złudzenie ale ja jednak czuje ze on nadal coś do mnie czuję . Jest on nadal dla mnei wazny i od rozstania nic sie nie zmieniło w moich uczuciach . Myślicie że warto by z nim porozmawiać ? tylko własnie tego sie boje ze wyjde na idiotkę. Powiem że rozstalismy sie dlatego bo u niego "wygasło" uczucie i to było decyzja z dnia na dzień o rozstaniu .

Gość lejen
tak problem, sie ku r wa dupom nie zajmujcie tylko nauka. Byliscie juz razem tak? Z facetem, w wieku lat 15?

Gość u nich to normalne
nic nie czuje ale sprawdzac bedzie juz zawsze czy aby ciebie nie bierze czy aby nie tesknisz bo faceci marza o tym żeby po zerwaniu laski nadal nie mogły porzestac o nich myslec i zeby juz zawsze ich kochały wiec uwazaj na niego