Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ryyjóweczka

friends with benefits

Polecane posty

Gość ryyjóweczka

Dziewczyny i chłopaki, w jednym z ostatnich numerów wysokich obcasów był artykuł o tzw. friends with benefits. co o tym myślicie? ja mam taki układ z przyjacielem już od jakiegoś czasu, do tej pory udawało nam się utrzymać to na zasadzie "bez angażowania się", ale mam wrażenie, że z jego strony nie jest to już takie 100% szczere. Zwłaszcza że ostatnio poznałam n naspolke.pl świetnego kolesia, z którym od paru tyg. się spotykam. Nie muszę mówić że mój przyjaciel ma wszelkie objawy zazdrosnego chłopaka. Co mam robić? Nie chcę tracić przyjaciela, ale warunki naszej umowy byly czytelne........

Gość Beresha
no to własnie jest ten problem... igranie z uczuciami troche. nie mozna byc do konca pewnym, że absolutnie nic sie nie poczuję do TEJ osoby... wiem coś o tym :)

Gość taki jeden_uio
nie ma to jak odkopać reklamę jakiejś dennej strony umieszczoną dwa lata temu... fail

Gość Beresha
jak Ci sie nie podoba to po prostu spadaj stąd!

Gość magara
cześć :) ja z małym spamem... ;) jestem studentką V roku psychologii i piszę pracę magisterską na temat relacji typu sex friends. masz 10 minut? pomóż mi zostać magistrem, a być może przy okazji dowiesz się czegoś o sobie :) link do całkowicie anonimowej ankiety: https://docs.google.com/spreadsheet/viewform?formkey=dG16X3JIbXZsc0FyUklGRDRhSWNkc3c6MQ&ifq z góry ogromne dzięki za pomoc! pozdrawiam :)

Gość jasminum321
Witam, Nazywam się Ewa Włodarczyk i jestem studentką V roku psychologii na Uniwersytecie Łódzkim. Chciałabym zaprosić udziału w badaniu na temat związków Friends with Benefits (FWB). Badanie jest przeprowadzane na potrzeby pracy magisterskiej i całkowicie anonimowe, a jego wyniki są poufne i posłużą wyłącznie do celów naukowych. Nie ukrywam że bardzo zależy mi na Waszej pomocy, a każda osoba, która weźmie udział w badaniu jest dla mnie na wagę złota ;) (Jeśli kogoś będą interesowały wyniki, to jak najbardziej po przeanalizowaniu zebranych danych mogę je udostępnić) Link do badania: https://docs.google.com/spreadsheet/viewform?formkey=dG5vQkpmRkJwSmF4ekxWUERfSjd0bFE6MQ Z góry ogromnie dziękuję za pomoc