Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kastkaaaaaaaaaaakk

ciaza , urojona?

Polecane posty

Gość kastkaaaaaaaaaaakk

Chce opisac taka sytuacje, może to byc wzgląd bardziej psychiczny niz zdrowotny ale prosze o odpowiedzi, szczere. W czerwcu ubiegłego roku poznalem dziewczyne, balowałem z nią troszke w lipcu, kilka razy w nią weszłem, bez zabezpieczenia, okres pojawił się normalnie, do wrzesnia uprawialismy z ogumieniem, caly czas okres, od wrzesnia nie zwracałem uwagi na higiene rąk po seksie oralnym, lecz od stycznia zwracałem, do tego czasu okresy normalne. Chce powiedziec jeszcze, że od około listopada strasznie boli ją brzych przy okresie, lekarz powiedzial( była u niego w lutym) że to przez wiek, i zrobil jej dla pewnosci test, wyszedl negat, czyli nie jest w ciazy. Od stycznia uprawialismy oralny z pelna higieną. Do kwietnia okresy normalne, i teraz pojawiają się schodki. 14 kwietnia zerwalismy, a jej 12 zaczął się okres, byl normalny i caly czas ból brzucha mocny ( lekarz zapisal jej jakies mocne leki, na poczatku pomagały i do teraz coraz słabiej, Po zerwaniu bardzo rozpaczała, napisala mi 13 maja ze dostala okres, a dzisiaj dowiedzialem się, że trwał 1 dzien i ona sie bardzo boi, i że fatalnie sie czuje, i że ma wzdęty brzuch. Zrobila test i wyszedł jej że musi zrobic jeszcze raz, co o tej sytuacji sądzicie, prosze tylko osoby ktore chca w jaki kolwiek sbosob mi pomoc. Prosze o odpowiedzi.

Gość wwwwwwwwwww
w ciazy urojonej to moze byc zwierze, a nie czlowiek....chyba, ze laska chce cie zlapac na dziecko, to faktycznie, urojona ;)

Gość kastkaaaaaaaaaaakk
przejezyczenie, ale co sadzicie. Mowila ze ma duzo stresów, szkola, dziadek chory,siostra do szpitala.

Gość a kiedy sie na to szczepi
Moim zdaniem chce zlapac cie na dziecko i sciemnia.

Gość kastkaaaaaaaaaaakk
tylko dowiedzialem sie od koleżanki jej, i to przypadkiem ze cos takiego ma miejsce.

Gość panikuje
nie jest w ciąży, panikuje jak to baby maja w zwyczaju i emocjonalnie przeżywa rozstanie, to normalne kobiety dosyć mocno przywiązują się psychicznie do partnerów seksualnych i gorzej przeżywają rozstanie powiedz jej jasno i wyraźnie, że to koniec waszego związku, ale bądź spokojny, jej rozpacz może trwać nawet kilka miesięcy

Gość ugooooooooooona
A co to znaczy, że test jej wyszedł taki, że musi zrobić jeszcze raz?

Gość kastkaaaaaaaaaaakk
Powiedziala, że pisało :Powtórz badanie, jakies dwukolorowe.

Gość ugooooooooooona
:-) :-) :-) :-) ale Ci ściemnia :-) nie ma co :-) na teście było napisane, tak? hehehehe A ona wie, na czym polegają testy ciążowe i że tam nic nie jest napisane tylko są kreski do odczytu? :-) A może jeszcze jej testy mówią? :-) Ewidentnie Cię bajeruje :-)

Gość panikuje
np., że wyszła jej jedna kreska, a druga bardzo niewyraźna, czasem tak się dzieje, kiedy test jest zepsuty, albo wynik odczytany po dłuższym czasie niż zaleca producent albo nic się nie pojawiło, lub kreska pokazała się nie w okienku kontrolnym może źle zrobiła test, trafiła na zepsuty, albo za późno odczytała wynik Test można zrobić nie wcześniej niż 3 pełne tygodnie po stosunku, wcześniej będzie mało wiarygodny. Jeżeli tak bardzo panikuje to zabierz ją do laboratorium i zróbcie test z krwi, daje 100 % pewności. :)

Gość kastkaaaaaaaaaaakk
zerwalismy 13 kwietnia, okres dostala 12 a oral byl ostatni okolo 1 kwietnia. 12 kwietnia bylo wszystok normalne.

Gość kastkaaaaaaaaaaakk
Powiedziala, że wtedy byla w szoku i że jedna z nich byla rozowa, i skupiala sie na tym ze trzeba bylo powtorzyc badanie

Gość ugooooooooooona
Nie zawracaj sobie nią głowy...

Gość kastkaaaaaaaaaaakk
Ale nie dowiedzial bym sie o tym, gdyby nie powiedziala , a raczej nie wymsknelo sie tej kolezance, że ona ma problemy z jakimis zarodkami.

Gość kastkaaaaaaaaaaakk
?

Gość panikuje
pewnie koleżanka dołożyła połowę od siebie, daj spokój, baby właśnie takie są ;) piszę z własnego doświadczenia jako matka 2 córek :) :) :) nawet nie myśl o tym, szkoda nerwów

Gość panikuje
jedna różowa kreska oznacza brak ciąży ;)

Gość kastkaaaaaaaaaaakk
Jest pani Rewelacyjna ! Więcej takich ludzi, a świat będzie idealny! A jeżeli naprawde miala tak skąpy okres, to ciaza mozliwa?

Gość panikuje
jest 22 maj, gdyby w kwietniu zaszła w ciążę, to każdy test już by pokazał dwie wyraźne mega różowe krechy, nie jest więc w ciąży

Gość panikuje
skąpy okres może oznaczać wszystko : stres, infekcja, nadżerka, przesunięcie owulacji, zaburzenia hormonalne, kobieta to nie zegar, nawet u zupełnie zdrowej dziewczyny zdarzają się nietypowe czy przesunięte okresy

Gość kastkaaaaaaaaaaakk
Mówiła,że robila test 2 tygodnie temu. Zajscie w ciaze w kwietniu raczej nie mozliwe. od stycznia raczej nie mozliwe. Ale ja mam schizy bo mam cale zycie przed sobą.... WIĘCEJ TAKICH LUDZI A ŚWIAT BĘDZIE IDEALNY! ;)

Gość panikuje
Powodzenia ! :) no i pamiętaj zawsze o zabezpieczeniu ;)

Gość kastkaaaaaaaaaaakk
narazie sobie odpuscam to, SERDECZNE POZDROWIENIA DLA PANI !! JEST PANI REWELACYJNYM CZŁOWIEKIEM !

Gość kastkaaaaaaaaaaaaaak
A ja caly czas o tym mysle, jest mozliwosc zajscia w ciaze przez palec ?

Gość peggy suu nie wyszła za mąż
nie ma możliwości :) ta dziewczyna nie jest w ciąży spokojnie :) uspokój się :)

Gość majkaaaasss
ty lepiej uważaj, bo u nas na klatce dziewczyna chodziła w ciąży 12 miesięcy. a chodziło jej o złapanie chłopaka na dziecko, no i została sama z dzieckiem, szkoda tylko w tym wszystkim dziecka i chłopaka, no ale jak ktoś śmieć to tak jest.

Gość kastkaaaaaaaa
sa moze jeszcze jakies opinie, z tego stresu chętnie poczytam.

Gość kastkaaaaaaaak
Ktos podsumuje? moze jeszcze cos dopowie, co sązi?

Gość kastkaaaaaaaak
Jest możliwośc zapłodnienia przez palec, przy seksie oralnym?