Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 1212motylek

Te okropne zaparcia!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Polecane posty

Gość 1212motylek

Mam już dosyć tych cholernych zaparć! Jestem w 5 tygodniu ciąży i chyba urodzę na tym kiblu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Nie mam już siły normalnie funkcjonować :-(

Gość a kiedy sie na to szczepi
czopki glicerynowe!!!!!!!!!!!!1

Gość 1212motylek
Czopki, przegotowana woda, warzywa, owoce... Wszystko przerabiałam. Najchętniej najadłabym się Xenny i pozbyła tego g*** :-( :-( :-(

mnie zaparcia ominęły, ale z kolei mam ciągły problem z pęcherzem. Dziecko mnie tak uciska, że cały czas mam wrażenie jakbym miesiąc nie sikała. A najgorsze jest to, że jak już się wysikam to nie czuje ulgi :( Zastanawiam się czy to normalne.

Gość kawalek mydla i po
sprawie,bedziesz miala spokoj ,przepis naszych babc!!!!!!!!!

Gość tujaatamkto
idz do lekarza niech przepisze duphalac czy coś podobnego!!!! Ja mam ten problem do tego hemo mi wyszły :( masakra pije codziennie wieczorem dwie łyżeczki od herbaty syropu laxose i codziennie rano kibelek bez bólu...no prawie ... :) Ale bez tego nie dam rady:( a to dopiero 12 tydzień!!!

Gość właśnie tak jak piszesz
ja miałam tak samo czopki glicerynowe to prawdziwe zbawienie, za pierwszym razem musiałam włożyć 4 na raz i urodziłam kamień kałowy ! teraz pilnuję diety, jem jedno surowe jabłko dziennie, piję zsiadłe mleko albo maślankę i jem dużo surówki z kiszonej kapusty i kiwi, dieta pomaga, ale i tak od czasu do czasu muszę włożyć czopek dobrze ci radzę, użyj czopka zanim dostaniesz hemoroidów, albo zrobi ci się kamień kałowy po za tym zaparcia szkodzą, bo toksyny z kału wchłaniają się z powrotem do organizmu

Gość właśnie tak jak piszesz
jak nic nie pomaga to lewatywa, można kupić gotową Enemę czy Rectanal w aptece

Gość w dzisiejszych czasach
Wsadzic kawalek w odbyt!!!!!naprawde pomaga.

Gość mi pomagał
jogurt activia. Naprawdę polecam, zwłaszcza jak się jeszcze bierze witaminy i żelazo