Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Luizzzza

Nurtuje mnie pewna sprawa...RADY!!!

Polecane posty

Gość Luizzzza

Chodze do1 kl liceum. W tym roku trochę zawaliłam..:o mam trochę słabe oceny, i ogólnie zrobiłam mały przypał..:o Czy jesli sie wezme za nauke od 2 kl to nauczyciele zmienia zdanie o mnie, ze jednak jestem pilna uczennica. Jak to zrobic, by znow miec dobra opinie.???

a co ma do twoich ocen to, co mysla nauczyciele? jezeli bedziesz miala 5 ze sprawdzianow, to bedziesz miala 5 na koniec, jezeli bedziesz miala 1 to na koniec 1 i juz.

Gość onaa____________
Miałam kiedyś podobnie. W drugiej klasie wzięłam się do roboty i niektórzy zmienili zdanie. Weź się do nauki, a to co myślą - olej. Zdanie zmienią, jak zobaczą, że Twa odmiana jest trwała.

Gość tujaatamkto
Zawaliłaś:( na całej linii jaki pierwszy rok takie całe liceum:P

Gość gem_ma
uczyć się, uczyc i raz jeszcze uczyć, niestety ;-) a zdanie zmienią, jak poprawisz wyniki, gwarantuję :-) tylko cierpliwości - to się nie stanie z dnia na dzień. powodzenia :-)

Gość anka skakanka nkinisd
jeśli zaczniesz sie zgłaszać do odpowiedzi, będziesz systematyczna i pilna w nauce to na pewno bedziesz miała u nich plusa :)

Gość Luizzzza
no bo tez zrobilam przypal ze zwialam z lekcji najgorszej profesorki w szkole. i mam troche przechlapane u niej. w tym roku byly problemy ze soba, mala depresja mialam dosc i sadzialam ze samo sie nauczy i zaliczy, i wyszlam..z 3 zagrozeniami :o na szczescie poprawione:P jednak chce pokazac tym niedowiarkom ze potrafie i zdac mature i dostac sie na studia wymarzone:) kocham Was, podniesliscie mnie na duchu 🌼

Gość tzyniczna marysia.
niezlego przypalu narobilas :o

Gość Luizzzza
i co ..teraz sie nie msci, tylko wiem ze zmienila zdanie o mnie :o zaluje, to malo?!