Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Mayor of London

Co za zycie... Dopiero teraz znalazlam chwilke zeby odpoczac. Popisze ktos?

Polecane posty

Gość olgaja
Ja moge tez o ile nie padne. Napilam sie ulubionego grantsa i zdycham, alec jeszcz trafiam w klawiaturke..

hehe - na praniu :D Dziś piękne trzy praleczki się wyprały, co nie zmienia faktu, że wieczorem już musiałam włączyć czwartą :) ale ja mam trzech synów, to pewnie dlatego :) A klikam z Beskidów :)

Gość olgaja
ja bliska cztery zero... polnoc bardziej niz poludnie, ale humor zrabany, czy sie nadaje?

Nadajesz sie. Czemu humor zrabany? Ja tam mam 26 i pisze spoza Polski. A moj humor? Tez troche zrabany. Ogolnie, jestem wszystkim rozczarowana i zawiedziona. Mogloby byc lepiej. Dziewczyny, piszcie, moze jakos doradze.

o, to ja się chyba nie nadaję, bo nie mam zrąbanego dzisiaj humoru, a nawet wprost przeciwnie :) ale na pewno kiedyś będę miała, więc chętnie Was poznam :)

Gość olgaja
Napilam sie jak nigdy, juz dawno nie pilam, ale kuzwa zostawil mnie pol roku temu. Teraz dzwoni, po kiego? Nawet zapomniec nie moge bo ciagle sie przypomina. Przed chwila tez, napisalam zeby nie dzwonil nigdy juz 3 raz, ale on kurcze nie rozumie.. Nie wyrobie

Olgaja, nie martw sie. Ja tez czasami tesknie za moim ex mezem. :) Tez z checia bym sie z nim spotkala i wiesz... No... Ten Twoj dzwoni, bo pewnie tez sie stesknil. Czasami z powodu glupoty moze zadzwonic lub wiesz, moze chce pogadac, moze brakuje mu Ciebie, a moze po prostu sie nudzi tak samo jak ja... :D

Kalambaka, no co Ty! Nadajesz sie! Ja mimo, ze mam humor zrabany, to zawsze z usmiechem i od razu sie poprawia. Wiesz, niby mam zawsze doline, depresje, smutki i troski, ale daje rade. :) Glowa do gory, pamietajcie!

Gość ona_szalona
U mnie 24.20 a ja nie mogę zasnąć tylko wpatruje się w ekran ehhhh chu.... to życie

Gość 987654321
a ja się katuję. Sentymentalą muzyką , wspomnieniami, drinkiem, nie jesteś w stanie mi pomóc

Mayor of London - też mam dokładnie takie podejście do życia :) Ale za byłym nie tęsknię i tęsknić nie mam najmniejszego zamiaru - a nawet wolałabym, żeby go piekło pochłonęło :D:D:D

Gość ona_szalona
jest mi ciężko i źle czeka mnie ciężki okres i decyzje które zranią wielu ludzi :-(

Gość natenka rec
Mayor of London-czytałam kiedyś twój topic na temat K.B. Zdradź proszę czy to się skończyło,czy dalej trwa.

Gość olgaja
Kobitki, to sie nie miesci w mojej malej lepetynce. Pol roku staram sie zapomniec, a on jak gdyby nic dzwoni, kolezenstwo mu sie marzy. A ja sie nie nadaje na kolezanke, bo wciaz go cholerka kocham. Jutro moze bedzie lepiej, ale dzisiaj nie wytrzymalam, napisalam po raz kolejny, zeby nie dzwonil. No i sie napilam, a teraz Wam jecze, ale to mi pomaga. Wy chociaz macie dzieci, ja tego nawet nie mam...

Gość 987654321
ciąge tylkofacet i facet, a potraficie uwierzyć w to , ,zż są inne problemy, tez związane z miłością ?

olgaja - wiesz, może to głupio zabrzmi, ale bywają chwile, że wolałabym tych dzieci nie mieć, uwierz :D:D:D Rozumiem Twój obecny stan emocjonalny... przechodziłam przez to kiedyś...

987654321 - ja potrafię :) ale jeśli chcesz, to możesz więcej coś powiedzieć :)

Gość natenka rec
Odpowiesz na moje pytanie?

Olgaja, kochasz go i to cholernie. Coz moge napisac. No to spotkaj sie z nim, bo pewnie serce rwie sie az w jego kierunku, czyz nie?

natenka rec, moje zycie jest szalone, cos sie konczy, cos sie nie konczy. Tutaj akurat w tym przypadku nic sie nie skonczy, bo przez kilka najblizszych lat nie zamierzam rezygnowac z marzen. :)

Kalambaka, wyjelas mi to z ust!!!! Bywaja chwile, ze wolalabym nie miec dziecka. Ba, nawet nie chwile! Caly czas! Tak, przyznaje sie bez bicia, wolalabym nie miec dziecka.

Gość natenka rec
Skoro jesteś organizatorką bankietow dla Best Western International Hotels Chain to poznajesz jednak znane osobistości

Gość olgaja
kalambaka, tak, zawsze jest tak, ze teskni sie za tym czego sie nie ma.. Dlatego nie wiem jak to jest miec dzieci i juz nigdy sie nie dowiem. Zawsze myslalam, ze dam rade, nie majac, nie mogac miec dzieci. Tylko, ze milosc do dziecka i vice versa jest taka czysta i bezinteresowna, tak mi sie wydaje. Bez faceta mozna zyc i z racji swojego haha wieku, to wcale nie jest trudne, a nawet lepiej mi. I tak trwa to sobie pare miesiecy..