Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mochito

Pomysł na randkę

Polecane posty

Gość Mochito

Witajcie! Mam mały problem..... Dziś spędzi u mnie noc mój ukochany, fakt faktem nie pierwszy raz, ale chcę aby ten właśnie wieczór był wyjątkowy, inny niż wszystkie, gdyż obchodzimy swoje 2 lata ^^ i niestety nie mam pomysłu czym go zaskoczyć. Wyczerpałam swoją skarbnicę pomysłów. :( Dodam, że już urządziliśmy sobie wieczór w stylu japońskim, greckim, striptiz też już wiele razy był z jednej i drugiej strony.... Nie wiem jak urozmaicić dzisiejszą noc :( proszę o radę

Gość oj dziewuchy dziewuchy
a czy on też tak samo myśli o urozmaiceniach? Też stara się tak jak Ty? Może niech on coś wymyśli?

Gość traaaaaalllaaaalaaaa
spoko, jak on się nie udziela i nic nie wymyśla, to Ty też się nie poczuwaj, po co i tak nie zauważy.

Gość Mochito
Mam pomysl, moze teraz urzadze wieczor w stylu afganskim i przebiore sie za bin Ladena? Co o tym myslicie?

Gość Pikfwa
nagotuj kocioł zupy i jedzcie aż nie zjecie całości. nie zpaomniej do garnka wrzucić granatu, jak narzeczony zobaczy to tak mu adrenalina podskoczy że przebije wszsytkie wześniejsze nespodzianki. No głowa do góry będzie dobrze, tylko o granacie niezapominaj!

Gość Pikfwa
a przebierz się kutfo nawet za samego donalda tuska

Gość Mochito
Eee... Tuska nie, gabarytami bardziej przypominam Jozefa Oleksego, ale dzieki za podanie pomyslu :)

Gość zaffira1
Całkiem niezłe pomysły. Ja chciałabym przygotować coś miłego dla mojego chłopaka. Co myślicie nad tym by na początek wiać go na jego ulubionego drinka, wystawa a potem zmysłowy masaż?

Gość jkawa
To faktycznie całkiem niezły pomysł.:) Ja byłam na takiej randce ostatnio na krakowskim Kazimierzu w Le scandale. Dostałam swój ulubiony deser - szarlotkę na ciepło z lodami. Nie ma nic bardziej przyjemnego niż dzielenie się tym przysmakiem z ukochaną osobą :)

Gość styllowka
Jeśli ma się ochotę zrobić coś nietypowego to zawsze można sprawdzić na pogodzinach.pl co aktualnie dzieje się w mieście i skorzystać z jakiego wydarzenia czy też udać się na klasyczną kolację to restauracji z dobrymi afrodyzjakami.