Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Mika121

Testy ciazowe.

Polecane posty

Ktore waszym zdaniem najskuteczniejsze? i ktorych wam sie najlepiej uzywa chpdzi o latwosc wykoniania inaczej o rodzaj testu. a ostanio czytajac forum zauwazylam ze juz ktoras z pan mowi ze trafilo sie w tescie ze zrobic sie blado rozowy zamaist bialy, Zastanawia meni ytlko jaki to testy byly.

Gość joojjjjjjjj
no wlaśnie - ja też czytałam że zafarbiał się cały na różowo i też niewiem jaki to był test - ja osobiście lubie płytkowe, nielubie paskowych ale to tylko dlatego że taki jakiś bidny chudy łysy jest a strumieniowego nigdy nierobiłam..

Ja robilam pre-test i nei narzekam nie bylo zadnych takich rozowych. A te quick slyszalam ze odbre tylko ja ich nigdzie dostac nei moge

Gość zrób test z krwi
i będzie pewny na 100 %

tak wiem ale z krwi nie moge bo po pierwsze nie moge nigdzie znalezsc laboratorium gdzie odrazu tzn po godiznei bedzie wynik czy jakos tak. i mam cholerny wstret do igiel zawsze mdleje i to tak na powaznie wiev pobranei mi krwi zazwyczaj zabiera okolo godziny. Ale moze znacie jakies sprawdzone laby w warszawie? i jaki ksozt takiego badani?