Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość chcacy kupic

jaki komputer do gier? parametry

Polecane posty

Gość chcacy kupic

jakie parametry musi posiadac komputer do gier? niekoniecznie do najnowszych gier , ale tych powiedzmy sprzed 3 lat. jaki dysk twardy ,jaka pamiec , jaka karta graficzna itp.

Gość informatyk wielbiciel 75B
3 lata to szmat czasu ... Może być nawet firmowy z demobilu komputer uzupełniony o stosowną grafikę . Obudowa - dowolnie lecz lepsze starsze a solidnie wykonane . Pamięć - DDR2 - 2GB ( Kingston ) Płyta główna obsługująca DDR 2 + procesor np intel P31 i C2D E5200 Grafika - Radeon z HDMI 4650 Dysk - taki który ma najdłuższą gwarancję i obsługuje NCQ może mieć 16MB Cache 160GB Zasilacz Firmowy np DELTA

Gość do simsów to jedynie asus
:D

Gość gość
To kwestia budżetu jaki posiadacie, ale zakładam, że pod każdego na bank coś sensownego dopasujecie. Jeśli chodzi o pytanie na forum, to bardziej radzę ten kierunek - http://techfresh.pl/forum/ Tam powinni ci podpowiedzieć ludzie, którzy faktycznie siedzą w temacie.

Pracuję i mieszkam za granicą. Za miesiąc mój chrześniak ma 18 urodziny. Jak to w PL - wielka biba, a ja - gość zza granicy - muszę przyjechać z konkretnym prezentem, przecież zarabiam w euro. No cóż, stwierdziłem, że kupię Młodemu komputer. Kupowałem Mu kiedyś gry, wiem, że gra w Minecraft'a i CS. Na elektronice się nie znam, poszperałem w internecie, wyskoczył mi Gaming Pro taki za 4 tysiące http://forgamers.ithardware.pl/?config=234589#configurator? Gry będą chodzić, a rodzina nie będzie mówić, że żulę?