Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Anka 40

Ratunku jak pozbyć się byłego męża alkoholika

Polecane posty

Gość Anka 40

gość mieszka u mnie w domu, nie płaci rachunków, pije, śmierdzi, nie płaci alimentów na dzieci, przepija dosłownie wszystko co do grosza. Co gorsza ten śmieć chce jeszcze wyciągnąć coś z majątku moich rodziców

Gość Anka 40
no dobra a tak poważnie. Nie wyrabiam z nim, doslownie jak na niego patrze to zygać mi się chce po stokroć. Co to za leń, chleje przez całe swoje życie nikt z nim juz nie chce mieć doczynienia - nawet jego matka

Np. stąd: http://chemfan.pg.gda.pl/Publikacje/dimetylortec.html :classic_cool:.To jest gorsze świństwo od soli cyjankowych,sarinu i porównywalne z gazami vx:classic_cool:.Dawka śmiertelna około 5 razy niższa od cyjanku potasowego a znacznie łatwiej sie zatruć:classic_cool:.A alternartywą mniej groźną ale też skuteczna u pijaków jest czernidłak pospolity:classic_cool:.Ma takie parametry jak esperal:classic_cool:.

Gość Anka 40
jego mamusia kupiła sobie neidawno mieszkanie za 500 tysiecy a synus chce sie dobrac do majatku po moich rodzicach. Z nim to jest komedia totalna nie ma gdzie go wyrzucić bo nikt go chyba nie chce znać

Gość hjtyiuyiyui
wiesz wspolczuje ci bo przyciagasz do siebie samych alkoholikow

Gość zmien zamki i po problemie
jesi dom jest Twoj to nie widze przeszkod. zapakuj jego rzeczy w worki na smieci i zawiez do mamusi. jego mamusi.

Gość Anka 40
chętnie bym tak zrobiła tylko, że on jest zameldowany tutaj. Muszę uzyskać chyba jakiś wyrok eksmisji lub nałozyć wpierw na niego czynsz. Pytanie jak to zrobić skutecznie. Co do kwestii tego, że przyciągam do siebie samych alkoholików to nie za bardzo rozumiem bo mam doczynienia obecnie tylko z jednym eks mężem. Czy to zapytanie wysłała osoba niedorozwinięta psychicznie? dziewczyny nie bierzcie za mężów alkoholików bo nie ma chyba nic gorszego ten cieć zarabiał miesięcznie po 5-10 tysiecy i wszystko do zera przepił z kumplami

Gość zmien zamki i po problemie
zmien te zamki i tyle. olej jego meldunek. zglos sprawe do komornika o zalegle alimenty. skoro tyle zarabia to i ma stala prace. te pieniadze naleza sie Tobie jak psu buda. tzn waszym dzieciom. zacznij dzialac a nie biadolic.

nie mozesz kogos wyrzucic jak jest zameldowany..czynsz mozesz sobie zalozyc,ale i tak ci nic nie da... znajomy mial takiego luja,ze goscie nie mogli torebek zostawic w przedpokoju,bo kradl...lodowka stala w duzym pokoju,ktory byl zamykany na zamek,bo tez im kradl...

Gość Anka 40
sąd zaśadził mu jeden pokój w którym sobie leży całe dnie - w niedziele wyjeżdż na jeden dzien popracowac i za to pije dalej. W pokoju cala noc gra tv i swieci sie swiatlo a on spi bo nie chce mu sie wylanczac (wkoncu nie on za to wszystko placi) wczesniej placilam za niego jeszcze ubezpieczenie bo myslal, ze bede musiala to robic do jego emerytury ale udalo mi sie go wykreslic

Gość hjtyiuyiyui
chodzi o to ze jak twoj maz jest alkoholikiem to na swojej drodze tez bedziesz przyciagala alkoholikow. To sie sprawdza.

jezeli koles jest tam zameldowany,to nie moze zmienic zmakow i go wyrzucic...on zadzwoni na policje i tak czy siak bedzie musiala go wpuscic

Gość Anka 40
ma juz wyrok na alimenty u komornika ale to nic nie daje bo pracuje w szarej strefie. To prawdziwy kleszcz społeczny, nie ma chyba na niego sposobu, jakieś pożyczki do tego w providencie bo widzę od tygodnia nie rozpakowywane listy z tej instytucji i uwaga telefon komórkowy oczywiscie z abonamentem 150 zl miesiecznie!

Gość dyIematka1234
przyjedzie policja i co? drzwi wyważą?

a nie da sie jakos zrobic podzialu majatku..zebys odzyskala swoj wklad na mieszkanie i odeszla do innego

Gość Anka 40
mój syn mógłby go fizycznie wykurzyć tylko, że to nie ejst żadne rozwiązanie. Sprawa musi być załatwiona na papierze bo tylko sąd ma na niego jakiś wpływ.

nie wiem czy policja wywarzy drzwi,ale uwazasz,ze stawianie sie do policji przyniesie cos dobrego?

Gość Anka 40
ja mam dom, wraz z ziemią po rodzicach, które to są przepisane tylko i wyłacznie dla mnie. Pytanie tylko czy przy podziale on ma szanse cos jeszcze ode mnie skrobnąć? To taki psychopata, że potrafi nieźle zbajerować przypadkowych ludzi jaki to on jest cacy.

Gość dyIematka1234
dlaczego stawianie się. Puk puk, policja ...... Puk puk, policja ...... Chyba nikogo nie ma, spadamy na pączki

no,ale nawet wymysliz,e robil jakis remont,czy cos...to splacisz go za ten remont i masz go z glowy

Gość Anka 40
coś niby robił ale jakieś 15 lat temu, od tego momentu to praktycznie nic. Sprawę miał kiedyś założoną o znęcanie sie i dostał 3 lata w zawieszeniu. Co za okropny typ, dysfunkcyjna kompletnie jednostka.

no tomsplac go za to co zrobil i niech spada...z tego co wiem spadki nie wchodza do majatku wspolnego

Gość ZenekAA
Ania , możesz go skierować przez gminę na przymusowe lecznie , powodów uzasadnionych masz bez liku, to będzie dla niego wielkie upokorzenie , jak zrezygnuje z jednej ,to mu zafunuj następną i tak na okrągło ,bierz się do roboty !!!

Gość Anka 40
oki dzięki wam za rady, przejadę się do gminy i spytam się o to przymusowe leczenie czy dałoby się go pozbyć przeynajmniej na jakiś czas. A później pozstaje chyba tylko prawnik i długa sprawa w sądzie.

Gość gość
Ratunku jak pozbyć się starej konkubiny i byłego meza