Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Monia122332432423

Jestem w ciązy czy nie?

Polecane posty

Gość Monia122332432423

Witam. Jakieś 2 tygodnie temy kochałam się z moim kochanym chłopakiem. Dokładnie tydzień temu miałam dostać okres ale jego nie ma. Jakieś 4 dni temu bolało mnie po środku podbrzusza a od tygodnia bardzo bolą mnie piersi. Mam też białawy ciągnący się śluz na majteczkach... Mam 18 lat i zazwyczaj mialam dosyć regularne cykle... Teraz jest juz 7 dni spóźnienia i boje się ze to ciąza... Błągam pomóżcie mi... Pozdrawiam

Gość dyIematka1234
na 100% nie wiadomo, ale prawdopodobnie to jednak ciąża. Wszystko na to wskazuje

Gość ehhhh19
najlepiej bedzie jak zrobisz sobie test lubpojdzesz doginekologa

Gość Monia122332432423
Boże świety... Tak się boje zrobić ten test... Bardzo niechiałabym mieć tej ciązy... Dodam ze w tym miesiacu miałam troche streu spowodowanego wieloma waznymi sprawdzianmi w szkole... Czy to na pewno ciaza? Jejku jak ja to powiem rodzicom... Pozdrawiam

Gość dyIematka1234
no jak powiesz, normalnie "Mamo, tato, jestem łatwa... i źle się to skończyło"

jeżeli tydzień po stosunku miałaś dostać okres to raczej nie były to dni płodne, ale nigdy nie wiadomo, bo młodziutka jesteś. W sumie objawy takie trochę ciążowe, zrób test, skoro minęły już dwa tygodnie to powinien dać odpowiedź

Gość aann///
A zabezpieczyliscie sie??? To niewiedziałas ze jak uprawiasz sex to mozesz zajsc?! super odpowiedzialnosc nie ma co:o

Gość Monia122332432423
Do kolezanki dylematki-świnia jestes. A do fidżi to pójde i zrobie... Ale mam nadzieje ze nie jestem... Pozdrawiam

Gość Monia122332432423
Zabezpieczalismy sie durexami jak zawsze. NIgdy nie odbywałam stosunku bez zabezpieczenia. A gumka na pewno nie pękła bo mój chlopak ja sprawdził i nie było żadnego przeceiku. Pozdrawiam

Gość Monia122332432423
Test bde miec dopiero w poniedzialek... Mieszkam w malej miejscowosci i tylko jedna apteka jest... Macie cos jeszcze do dodania? Duża jest szansa ze jak kochalismy sie z prezerwatywa i wytrysk byl na zewnatrz w prezerwaywie to zaszłam w ciąze? Pozdrawiam

Gość Monia122332432423

a skad my to mamy wiedziec czy zaszłas czy nie :|

Gość Monia122332432423
ma okresZ:)