Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość U ginekologa

Fantazja na fotelu ginekologicznym

Polecane posty

Gość U ginekologa

Fantazjuje jak moją dziewczyne ginekolog który bada która uwielbia seks przywiązuje ją nagle do fotela. Ona leży z rozwartą cipką a on zaprasza do gabinetu swoich studentów medycyny gdzie jest ich z 10 i kazdy z nich po kolei podchodzi do niej, i zaczyna ją dymać. Każdy z nich tryska nasieniem do jej pochwy. Na koniec zatykają jej cipke tamponem i puszczają do domu gdzie ja na nią czekam z gorącą kawą :-)

Gość s pouykiem
weź to powiedz lekarzowi, nie nam ewentualnie pokaż tzipę

Gość U ginekologa
Innym moim marzeniem jest, że ide do proktologa, ten zaprasza po koleii wszystkich cieciów z korytarza którzy zapinaja mnie w grote, po czym zatykają otwór poxiliną a ja biegne do domu gdzie czeka juz na mnie stefan z kompotem.

Gość U ginekologa
Jeszcze nie skończylem pierwszej historii: Po wyjściu mojej dziewczyny ginekolog mówi do studentów: - Prosze wyciągnac zeszyty, zanotujemy dzisejszy temat: "Srodki ostroznosci w postepowaniu z pacjentką chorej na AIDS" wszyscy rzucają się szturmem do umywalki żeby myc fujary ale ginekolog mowi: - Kran naprawią do piero w poniedzialek bo hydrulik jest na zwolnieniu.

Gość U ginekologa
A teraz bedzie najlepsze: Studenci wybiegli poszukiwać czegoś do odkazenia interesów a ginekolog mowi do pielęgniarki: -Ech, ta dzisiejsza młodzież! Kompletnie się nie znają na żartach :)