Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość infinitea

wczoraj stosunek a dzis krwawienie..

Polecane posty

Gość infinitea

hejka. mam pytanie takie... wczoraj kochalam sie z chlopakiem a dzis zaczelam krwawic, w prawdzie to nie jest silne krwawienie ale jest. w tamtym miesiacu przestalam brac tabletki anty i juz nie biore w tym miesiacu . czy to dlatego czy cos nie tak????

Gość mamkkaaaa
Tabletki to okropne zło! Potem nie będziesz mogła mieć dzieci a krawaienie to kara za to że nie chciałaś dzieci!

Gość infinitea
???

Gość zrob badania
hej moze to pamienie akurat wystapilo, moze za niedlugo masz dostac okres, odstawilas tabletki przeciez, rozumiem ze inne zabezpieczenie stosujesz, krawic tez mozesz bo mozesz miec nadzerke, ale to najlepiej sprawdz u ginekologa

Gość infinitea
tak, zawsze mimo tabletek uzywamy jeszcze kondoma bo nie bralam o stalej porze bo nie zawsze bylo to mozliwe. a czy ta nadzerka to cos powaznego jakby co? wizyte u gina neistety mam dopiero koniec czerwca bo teraz urlop sie zaczyna i nie bedzie to mozliwe, ...

Gość infinitea
dzis znow jeszcze krwawie. krwawienie jest dosc skape....mysle ze jakby nadzerka to by juz nie "lecialo" prawda?? nie wiem co myslec, a moze po odstawieniu tabletek okres choc planowo dopiero za tydzien ma byc..hmmmmm