Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pfoipsaokfpoasdkf

Nie wiemy co robić

Polecane posty

Gość pfoipsaokfpoasdkf

Staramy się z żoną już 3 miesiąc, niestety bezskutecznie. Nie wiem, czy kurcze ze mną coś jest nie tak, czy może iść do jakiegoś specjalisty, czy może jeszcze próbować. Już mi pomysłów brakuje.

Gość jaka taka ognista
głowa do góry 3 miesiące to tylko trzy owulacje po dłuższym czasie to możecie sie zacząć martwić

Gość teraz to za późno
niech żona zrobi usg, czy dochodzi do owulacji, niech robi testy owulacyjne i łyka Folik ty łykaj Salfazin jeżeli przez rok nie zajdzie to do specjalisty koniecznie, a jak ma więcej niż 32 lata, to do lekarza wybierzecie się po 6 miesiącach starań a cykle ma regularne ? widzi objawy owulacji ????

Gość pfoipsaokfpoasdkf
Cykle Ma regularne. Co do objawów owulacji to nie jestem pewien. Co do wieku to ma 26 lat

Gość teraz to za późno
Więc jeżeli przez rok nie zajdzie to do specjalisty. Jak koniecznie chcecie to możecie zrobić badanie spermy, koszt ok. 50 zł. A żona niech jest pod opieką ginekologa, przed zajściem w ciążę warto zrobić usg, badanie na grupę krwi u was obojga, poziom cukru i cytologię. Testy owulacyjne nie zaszkodzą. Seks najlepiej co 2-3 dni w czasie dni płodnych, nie częściej, ponieważ plemniki dojrzewają 72h. 3 miesiące starań to nie powód do obaw, niewiele kobiet zachodzi od razu, nie stresujcie się, bo to źle wpływa na plodność :)

Gość ja pierdykam
3 miesiace to krotko wiem, ze to dziwne, o mowie, ale Ty moze sobie nie zdajesz sprawy, ze niektore pary staraja sie latami!! dzialaj, dzialaj i jeszcze raz - dzialaj! duzo seksu, milosci i pozytywnego nastawienia! ;-) jesli po roku regularnego seksu nic z tego nie bedzie, to wtedy mozna zaczac sie martwic, wtedy nalezy szukac pomocy u lekarzy a teraz luz! nie myslcie o seksie jako o produkcji identycznego materialu genetycznego! polecam namietny, wyluzowany seks co 2-3 dni powodzenia!