Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niulaanula

steryd na twarz - co o tym sądzicie??

Polecane posty

Gość niulaanula

Hej dziewczyny - mam takie pytanie do was - od lat leczę się na trądzik (mam 21 lat) i jest już całkiem ok - właściwie to moja cera jest czasami taka , że prawie nic na niej nie ma oprócz rozszerzonych porów trochę (ale mi to nie przeszkadza) i paru przebarwień - przez 3 tygodnie na miesiąc cera jest w miare ok ale jest taki czas w okolicy okresu , że mnie wysypuje taka drobna kaszka - miałam też epizody z uczuleniem (małe czerwone paskudztwa - pełno ich) i dostałam na to od mojej dermatolog stery słaby z neomycyną-mecortolon n - wiem , ze sterydami nie smaruje się twarzy , ale to był mus i zastrzegła dermatolog że 2-3 dni maź i koniec i tak robiłam - i zastanaiwm się czy jak jeszcze raz mne tak wysypie - ostatnio ok miesiąca po poprzednim razie to moge tak użyć 2 dni albo chociaż jeden dzień żeby to opanować - ja nawet nie wiem czy to uczulenie czy taki wysyp - to znika po paru dniach ale jakmam jakieś spotkanie czy szkołę to ie chce iść taka paskuda do ludzi - czy cera się może uzależnić jak czasami np. raz na miesiąc przez 1 dzień posmarujęniektóre miejsca na twarzy takim słbym sterydem?? Może któraś z was ma większe doświdczenie z takimi lekami??

Gość niulaanula
ej no - napiszcie co wiecie - plizz :D up up up