Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nerwica_oona

Ciążą czy paranoja, pomóżcie

Polecane posty

Gość nerwica_oona

Witam, mam mały problem, wpadam w paranoje i postanowiłam tutaj napisac... w 10 dniu cyklu kochałam się z chłopakiem (moje cykle przeważnie są 28dniowe), uzylismy prezerwatywy, był to mój pierwszy raz, pózniej miałam lekkie krawienie z pochwy, pewnie w związku z tym, że byl to pierwszy raz... Ponieważ nie jestem zbyt doświadczona, zastanawiam się czy mogłam zajśc przez to w ciąże...? w zwiazku ze byl to 10 dzien cyklu...Dziś jest mój 24 dzien cyklu i czekam na okres jak na zbawienie :( i już zaczęłam się strasznie denerwować i jakieś dziwne myśli mnie dopadły.. trochę pobolewa mnie brzuch i sama nie wiem czy to przed okresem, czy to z nerwów, czy z ciązy czy co :( ehh co o tym mysliscie ???

Gość anty onanistka
jesli od poczatku stosunku byla prezerwatywa i nie pekla, to praktycznie zero szans na ciążę;)

Gość anty onanistka
a brzuch boli cie bo wmawiasz sobie ciazę;)

Gość nerwica_oona
dzieki za pocieszenie :) Hmm no tak pęknąć nie pękła, i założył ją zaraz przed tym jak we mnie wszedł, ale jak tak zaczynam o tym myśleć to już naprawde popadam w paranoje.. i nie moge się już tego okresu doczekać ;(

Gość nerwica_oona
mam jeszcze jedno pytanie.. czy to, że był to I raz, nie zwiększa jakos prawdopodobieństwa ciąży... ? bo tak czytam tu różne tematy na forum i już można się naprawdę pogubić.... ;/

Gość nerwica_oona
??

Gość nerwica_oona
odpowie ktoś :(

Gość dakota-dakota
To, że to był pierwszy raz, nie zwiększa ryzyka ciąży. Jedyną zmianą w Twoim organizmie było rozerwanie błony dziewiczej, która nie chroni przed zapłodnieniem.

Gość nerwica_onaaa
Eh ponawiam temat ;( Juz wariuje - jutro powinnam dostac okres ale jakos nie czuje na niego specjalnych objawow, za to widze u siebie wszystkie objawy ciazy ;( Niby brzuch mnie troche boli ale to bardziej chyba z nerwow niz na okres... ;( I tak sie zastanawiam czy mimo tego co pisalam, jesli uzylismy prezerwatywy i ona nie pekla i nie zsunela sie (co raczej bym zauwazyla) to czy moge byc w ciazy...? bo martwi mnie ze był to 10 dzien cyklu... a cykle mam 28 dniowe... Mam nadzieje ze ktos mi troszke rozjasni tu ta sytuacja bo zwariuje :((((

Gość nerwica_onaaa
eh odp ktoś coś.. :(

Gość taka_dama_f
przede wszystkim się tak nie denerwuj!!

Gość nerwica_onaaa
To chyba niemozliwe :( tak sie denerwuj ze cos... ehh ale czy ktos by mogl napisac czy ta ciaza jest mozliwa czy to tylko wymysl nerwow...?

Gość Migotka0202
Co tu wyjaśniać ? Sama piszesz ze była prezerwatywa wiec sie nie martw na zapas jeszcze termin okresu nie minął.

Gość nerwica_onaaa
no tak... niby byla ale tu na forum wyczytalam rozne rzeczy ze niby to mogla peknc zsunac sie... i ze mozna tego nie zauwazyc.. a raczej bysmy to chyba zauwazyli... wiec to mi niestety uruchomilo wyobraznie...

Gość Migotka0202
A ciąża zawsze jest możliwa bo jesteś kobietą jeszcze nie jedną taka sytuacje w życiu przezyjesz :)

Gość nerwica_onaaa
eh no pewnie tak... ale mam nadzieje ze w tej sytuacji to jednak ciazy nie bedzie... ale chyba sie nerwowo wykoncze w najblizszych dniach...