Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Nastolatka xd

Włosy Włosy i jescze raz włosy!!

Polecane posty

Gość Nastolatka xd

1. Czy znacie jakieś sposoby na śliczne, lśniące włosy? 2. Wydaje mi sie że to nierealne, ale czy są jakieś sposoby na to, aby włosy rosły dużo szybciej? Bardzo prosze o pomoc.

Gość są proste i tanie sposoby
- rzepa świetnie działa na włosy - więc poszukaj najzwyklejszego szamponu z rzepy - pij pokrzywę - nie używaj suszarki jeśli nie musisz (prostownica i lokówka tylko okazjonalnie) - jedwab do włosów - odżywka dobrana do rodzaju włosów stosowana po każdym myciu - masowanie skóry głowy podczas mycia włosów

Gość kakakakkakak
słyszałam ze przed mycieem głowy można nalozyc na zniszczone końcówki na ok 10-15 min oliwe z oliwek :P

Gość lila28
Najlepsze są szampony i odżywki potrójna siła ziół marki eva natura. Polecam Ci spróbować :-)

Gość maya123
Proponuje dobre odzywki, jak Ci zależy na tym żeby były błyszczące to może jedwab w płynie. Ja mam genialna odżywkę z Lancome, olejek który nie dość, że odżywia to fajnie nabłyszcza.

na porost włosów własnie rzepa, ale co do niej zdania są podzielone, olejek rycynowy to na pewno, bo sprawdzane na własnej glowie ;) robiłam maski na włosy z olejkiem rycynowym, połaczenie maski BioCare (regenerująca) www.splendore.pl/BIOCARE_Silk_Regeneration_Hair_Mask_1000_ml_p4139.html z olejkiem rycynowym (niebieska etykieta na butelce - Apteczka Babuni) www.farmina.pl/photos/item/items_29_file2_olej%20rycynowy%20m.jpg ilość na oko. pół tego pół tego, aplikacja na wlosy jest dość trudna, bo ten olej jest bardzo ciężki i gesty, ale kwestia wprawy. trzymałam do ok. 2godz. pod ręcznikiem, później musisz dokładnie spłukać, możliwe, że nawet do kilku myć, bo inaczej mogą Ci zostać posklejane strąki. jedwab biosilk, nablyszcza, ja uzywam po myciu na wilgotne, duzo lepiej sie ukladaja :)

Gość Jannnkaaa
Polecam dermatopoietin ( szwajcarskie serum ) Działa cuda! zajrzyj na www.doris-dorin.com

Gość Monia201111