Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość turkusowe_nieszczescie

Odbiło mi..

Polecane posty

Moja dziewczyna, z którą jestem już długo, wyjechała za granicę.. wróci za pół roku, w międzyczasie wpadłam w niesamowite kłopoty finansowe, mimo pracy - wypłata pozwalała na opłacenie mieszkania, częściowej spłaty wszelkich długów no i zostawało 100zł na nastepny miesiąc do wypłaty - okropność, po jednym takim miesiącu złożyłam wypowiedzenie. teraz czekając bez grosza na wypłatę szukam alternatyw - łącznie z jakże półrocznym wyjazdem za granicę do pracy, ale do tego czasu muszę jakoś żyć, i tu: zaczęłam szukać sponsorów, zwyczajnie dawać dupy. Kocham ją i niczego na ten temat nie mówie - mimo że stara się dzwonić codziennie, opowiadać jak to codziennie imprezuje, wychodzi tu i tam, muzea teatry koncerty. Mówie jej że u mnie jest źle ale przejdzie.. a co pare dni wychodze z różnym obcym 40paroletnim facetem który płaci za to żeby jego mały fiutek poczuł jakieś ciepło..Czuje sie jak szmata. Nie wiem co robić, gryzie mnie sumienie, co ja robię??

Gość 987654321
ratujesz własną dupę. I wzszystko na temat.

Gość sial

Gość sial
Ale ty jestes facetem czy dziewczyna???

dziewczyną, oczywiście - ratuję dupę, ale jakim kosztem?

widocznie szczescia nie mam nawet liczac na jakies wsparcie ze strony użytkowniczek forum.. zaraz sie położe spać i jutro będzie kolejny dzień

Gość sial
Dajesz dupy na prawo i lewo i liczysz na wsparcie ? Moge wspolczuc jedynie twojej dziewczynie....

ją stać na codzienne imprezowanie, mnie nie stać na chleb z masłem który jesz codziennie, współczucie? robie to dla przyjemności? co to w ogóle za przyjemność?

Gość gfdgdfgdf
a ja nic z tego nie rozumiem...

Gość sru
jestes les i chodzisz z facetami za kase uprawiac sex?

Gość ja bym zapytała inaczej
jesteś les i piszesz na "ślubach i weselach"? ;) to dopiero abstrakcja w naszym kraju...