Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Pomozecie

PROSZE O POMOC

Polecane posty

Gość Pomozecie

Dziewczyny mam do was prosbe. Niedlugo mam slub, suknie bede miala szyta i niedlugo mam ostatnia przymiarke do ktorej chcialabym miec juz bielizne. Problem w tym ze na plecach bede miala spore wyciecia tzn dosc nisko wiec zwykly biustonosz, ze zwyklym tylem odpada. Czy macie jakies propozycje? Jaki biustonosz kupic?:(

Masz w takim razie trzy opcje: 1 stanik z silikonowym tyłem 2 silikonowe miseczki naklejane na biust 3 stanik ktory krzyzuje sie na plecach na dole a zapina na brzuchu Czego bys nie wybrała to radze wypróbowac wczesniej i pochodzic troche w tej bieliznie zeby sprawdzic czy dobrze sie w niej czujesz

triumph ma ladne staniki gdzie wiazanie krzyzuje sie na plecach nisko a zapieie jest na brzuchu. bedzie w sam raz:)

Gość okularnica....
Jak byłam po swoja suknię, to innej dziewczynie panie w salonie proponowały, ze jej stanik wszyją w suknię (przód i boki, a tył obetną.

odradzam silikonowe miseczki naklejane na biust - odklejaja sie, przesywaja itp itd :P wiem z doswiadczenia, ale ja nie mialam jakis super dobrych, tylko takie tanie :PP chyba 2 dychy dałam. no i mam duze cyce, wiec ciezko mi bylo znlezc takie mega silikony :P pomysl z wszyciem w suknie cyckonosza i obcieciem z tylu tez jest trohce nie tete, bo przeciez to nie bedzie trzymalo biustu w gorze, tylko bedzie sztywniej na cyckach a biust podczas tanca sie moze wylać

''wylać' :classic_cool: no... wyleciec,wypasc,przesunac sie, przemiescic ;] :PP