Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sylwesterrrrrr

Moja kobieta na pokaz...

Polecane posty

Gość sylwesterrrrrr

Moja zona jest bardzo ladna kobieta , zadbana i wszyscy mi jej zazdroszcza.... ale nie wiedza ze w domu nie robi nic oprócz pindulowania sie , malowania paznokci ...nie gotuje bo jej sie nie chce , jest balaganiara , woli isc do kolezanki na plotki niz dbac o dom.... a seks ....dzis nie , bo nie mam ochoty , jutro nie , bo jestem zmeczona , innym razem .....daj mi spokoj .... czasami mam jej dosyc ....mysle ze lepsza zona bylaby szara mycha niz taka pani milejdi .... nic tylko sie wypindrzyc , wystawic cyc aby kumple widzieli i patrzyli z pozadaniem .....i jeszcze mi mowia ...ale ci zazdroszcze , zobacz na moja , przytylo jej sie troche ...... nie powiedzialem mu , ale pomyslalem ze chetnie bym sie zamienil... bo moja to tylko na pokaz .....czy ktos tu tak ma

Gość ja bym szybko doprowadził ją
do stanu używalności, oj szybko :classic_cool: chodziłaby jak szwajcarski zegarek :)

Gość ja bym szybko doprowadził ją
daj jej porzadnie po tej ślicznej buzi:D

Gość zostaw pierścionek
trzeba było wcześniej myśleć mózgiem a nie chujem, to byś miał normalną kobietę 🖐️

Gość xxxmen
Kurde chlopie to wyrazy wspolczycia :(. Ja mam kobiete nie dosc, ze piekna, zgrabna, kumpla az slinka i nie tylko staje na jej widok. Ale oprocz tego potrafi zadbac o dom (posprzatane) i o mnie (uprane ciuchy, obiadek, kawka podana pod nos, kanapeczki do pracy). Dom blyszczy jak lustro, wszystko pamieta gdzie lezy, bo ja to straszny balaganiaz :-p. A sex to mam nawet w roznych miejscach i nie tylko w domu :D. Ostatni jak jechalismy do znajomych to w polowie drogi pokazala mi ze nie ma na sobie majtek.Przez cala wizyte nie moglem sie skupic :-p .Co sie dzialo w drodze powrotnej to juz nie bede pisal.:-p Mam naprawde wspaniala kobiete :classic_cool:

Gość sratatatek
xxxmen jak cię znudzi twoja kobieta to daj mi jej namiary. Też szukam takiego idealu :)

Gość xxxmen
Fuck off od mojej kobiety sratatatek. 😡 🖐️

jak to mówi przysłowie piękna miska jeść nie da

xmen- niedługo jej się znudzisz i znajdzie sobie innego a że jest ładna to nie będzie brakowało chętnych :D - my piękne kobiety tak już mamy - w końcu dochodzi do głosu potrzeba bycia adorowaną przez innych - no , ale ciesz się póki możesz