Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 wielka mscicielka

mam juz dosc

Polecane posty

Go艣膰 wielka mscicielka

mam juz dosc swojego zycia. tak siedze sobie w domu imysle o tym wszystkim co sie w moim zyciu dziej i mam dosc. moje zycie to gowno, to tylko pozory ze wszystko jest swietnie. potrzebuje zmiany, czegos co sprawi ze moje nudne jak flaki z olejem zycie bedzie do zniesienia. czy komus sieudalo zmienic zycie na lepsze?? w jaki sposob??

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
chodz ze mna zamieszkamy w szalasie, bedziemy lowic ryby i smazyc je na ognisku:P mam ochote na taka ucieczke.......daleko......... jak widzisz nie tylko ty potrzebujesz radykalnej zmiany w zyciu:D

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 nocny kwiat mi艂o艣ci
to wiosna i maj wam w g艂owach miesza ;) cz艂owiek widzi jak wszystko kwitnie i ma ochot臋 uciec od miasta byle dalej ;)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 wielka mscicielka
ewentualnie moze byc ale ja nie lubie ryb ;p w sumie nie wiem czy o tak zmiane mi chodzi

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 nocny kwiat mi艂o艣ci
a widzisz :classic_cool:

Udost臋pnij ten post

milosci ci sie zachcialo, tylko jeszcze o tym nie wiesz:P szkoda,ze milosc zawsze predzej czy pozniej boli

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 gwiazdeczka 555
po prostu masz depresje, zobaczysz ona minie i znowu poczujesz, ze chcesz zyc...........................................tez nieraz mam taka depresje, ze nawet z lozka mi sie nie chce wstac, ale to mija...moze to przesilenie wiosenne?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 nocny kwiat mi艂o艣ci
wiesz jak si臋 ma kogo艣 do 艂贸偶ka to te偶 si臋 nie chce wstawa膰 ;)

Udost臋pnij ten post

nie chce plakac!! chce biegac po plazy, najlepiej nago, jesc figi albo jakies inne kokosy i miec wszytsko gdzies:D

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 wielka mscicielka
depresji nie mam ale czasme mnie takie cos nachodzi i wiem po co o wszystko

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 wielka mscicielka
mialo byc "i wtedy nie wiem po co to wszystko"

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Magazynier -cz臋艣ci samochodowe
ja te偶 mam do艂ek i to od d艂ugiego czassu ale zmieni臋 to za jakie艣 3 miesi膮ce :) Odmieni臋 偶ycie , zaczn臋 na nowo

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 wielka mscicielka
nie no czasem tylko tak mam ale ogolnie uwazam ze cos musze zmienic w swoim zyciu. bo niby nie jest zle ale jakos tak szaro i zwyczajnie. moze jakis wyjazd gdzies daleko i w jakies obce miejsce bylby dobry

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 wielka mscicielka
magazynier a co bedzi e za trzy miesiace?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 lubie gejow
wielka mscicielka- ty siedzisz i myslisz, a ja siedze i nie mysle i w tym caly problem :PPPP samobojcza bramka

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 lubie gejow
ide sobie odgrzac mrozona rybe ze szpinakiem

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 wielka mscicielka
nie umiem niemyslec

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 wielka mscicielka
smacznego:)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 lubie gejow
dzieki

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 wielka mscicielka
wczoraj jako艣 usn臋艂am ale 艣ni艂y mi si臋 jakie艣 glupoty, jakie艣 dawne sprawy, kt贸re s膮 niewa偶ne, o kt贸rych powinnam zapomnie膰 ae jako艣 nieportafie... a dzi艣 ca艂y dzie艅 czuje, ze nienawidze swojego 偶ycia. ja chyba mam depresje. nie mam z kim porozmawiac bo wszyscy jacys zagonieni i nie maja czasu na takie rozmowy. lepiej wsrod znajomych udawac ze sie jest szczesliwym asmutek zostawic tylko sobie. poniewaz to bardzo trudne to pisze tuta do was ale pewnie mnie olejecie ale to nic bo na nic nie licze tutaj tak tylko pisze zeby napisac

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 wielka mscicielka
codzienno艣膰 mnie przyt艂acza, codziennie pr贸buje schowa膰 g艂臋boko swoje uczucia 偶eby nie wybuchn膮膰 p艂aczem. chc臋 cieszy膰 si臋 szcz臋艣ciem innych bo to jest 艂atwiejsze ni偶 gdy mam wspiera膰 kogo艣 w smutku i cerpieniu. chc臋 i to robie ale czasem mam do艣膰 bo ze mn膮 nikt si臋 nie cieszy a samotna rado艣膰 jest jaka艣 taka blada, nijaka. mam depresje bo zacz臋艂am s艂ucha膰 tych durnych kawa艂k贸w, kt贸rych s艂ucha艂am kiedy艣 i przynosz膮 one wspomnienia tamtego stanu mojego ducha, wtdy jako艣 podnios艂am si臋, uwierzy艂am ze bedzie lepiej i co ijest inaczej ale nie lepiej. im dluzej zyje tym cizej mi jest, ja nie pasuje do tego swiata, ja jestem chyba nie z tej epoki. denrwuje mnie ten wszechogarniajacy seks, denerwuje mnie ta pseudoslwa tych beznadziejnych ludzi, wkur*** mnie to ze pieniadze maja taka sile. i rpobuje byc taka jak inni i tez chce miec pienidze wiec tak jak inni gonie za nimi coc tego nie chce ale wtedy bede gorsza od innych. tez chce byc piekna, idealna, zawsze dobrze ubrana ale ja taka nie jestem! ja nie chce tak zyc to nie moj swiat. ja tylko chce spotkac kto bedzie myslal jak ja i pokaze mi ze mozna zyc inaczej

Udost臋pnij ten post