Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gosik062007

pielegniarka pediatryczna, ortopeda badz chirurg dzieciecy, alergolog Wawa

Polecane posty

Gość gosik062007

poszukuje jak w temacie dobrego ortopedy badz chirurga dzieciecego do konsultacji - moze byc (i chyba tak bedzie) prywatnie - najchetniej w Warszawie, ale moze byc dowolne miasto w kraju. dobrego alergologa w panstwowej przychodni w Wawie. potrzebuje tez pielegniarki pediatrycznej, ktora zgodzi sie pobrac mojej corce (< 2 lata) krew - tak prywatnie bez skierowania. moze ktos z Was moze mi pomoc?

Gość 1987456
Idz na kasprzaka do instytutu i zapisz dziecko do alergologa,tam sa dobrzy specjalisci ,na pobranie krwi idz prywatnie lub wezwij do domu Pani.

jesli chodzi o ortopede to polecam doktora sionka... swietny specjalista... cieszy sie uznaniem w calym kraju... przyjmuje w babka medica, w przychodni przyszpitalnej na zelaznej i w przychodni na kasprzaka przy imidz... cos mi sie wydaje ze w imidz przyjmuje panstwowo ale nie jestem pewna na 100%... z tego co wiem na kasprzaka w przychodni rowniez pobieraja krew prywatnie i jak pobierali mojemu synowi jak mial chyba z pol roku to zrobili to szybko i sprawnie tak ze dziecko sie nie meczylo... co do alergologa to ja ci nie polece bo ja ze swoimi chodze prywatnie... a o dr. sionku mozna w necie poczytac...

Gość iza karin
A może Pani doktor laryngolor - alergolog Szabłowska? http://www.szmagierewski.pl - Alergolog Wrocław, prywatny gabinet alergologiczny