Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 zkacowany vadimek *

Kac

Polecane posty

Go艣膰 zkacowany vadimek *

Witam. Boze ludzie pomozcie mi... Moze zaczne od poczatku... A wiec, mam 17 lat, (1 klasa LO), w piatek okazalo sie ze zaliczylem caloroczny sprawdzian z matematyki \o/ co bylo dla mnie marzeniem. Jestem noga z maty, w ogole ze scislych a wiec sie bardzo ciesze. Postanowilem to opic. Wiec poszedlem wczoraj z kolega po 0.7 finlandi zurawinowej bialej i 4 piwka. Opilismy wszystko po polowie w nocy. Nic procz tego ze mu troszke zdewastowalem i "obrzygalem" mieszkanie (i siebie) sie niestalo. Juz nad ranem gdy se ockna i zobaczyl co sie stalo z mieszkaniem to wywalil mnie z domu. Oczywisie taki kac ze hej. Musilem wracac do domu 6km piechota. Po drodze wymiotowalem kwasami zoladkowymi. W domu poszedlem sie myc w zimnej wodzie aby sie obudzic ale nic ;s Potem probowalem sie napic wody mineralnej aby sie nie odwodnic ale zaraz wymiotowalem. I tak caly czas, czegos sie napije albo cos zjem to zaraz wymiotuje. Pozatym mam zimne konczyny, ciarki na plecach, czuje mrowienie na dloniach, stopach i twarzy, kreci mi sie w glowie i caly czas mi sie chce wymiotowac ale zoladek juz mam pusty i nic nie moge zwrocic. Zasnac tez nie moge :s Wescie dajcie jakis sposob aby poradzic sobie z tym kacem bo chyba zaraz zdechne z wycienczenia. Ps. tak wiem, powinienem nie pic, ale wierzcie mi, teraz jak tak sie czuje to obiecuje sobie ze juz nigdy alkoholu do ust niewezme. Dodam ze to byla pierwsza moja bania.

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 zkacowany vadimek *
bump

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 jsahdfghf
trzeba przercierpie膰 teraz... nie ma rady moze wypij sobie mi臋t臋

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 jsahdfghf
mo偶esz jeszcze sobie zaaplikowa膰 czopka przeciwwymiotnego (bo po kroplach to pewnie znowu zwymiotujesz) co by m贸c si臋 wody napi膰, aby si臋 bardziej nie odwodni膰 spr贸buj si臋 po艂o偶y膰 i to przespa膰

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 zkacowany vadimek *
dobra, walne se ta miete i postaram sie zasnac ;d

Udost臋pnij ten post

stary, masz lepsz膮 jazd臋 ode mnie. Tyle, 偶e mi zaraz 艂eb rozpierdoli. Ale, 偶e pijany si臋 w zimnej wodzie my艂e艣(mo偶e chocia偶 nie k膮pa艂e艣), to m贸zg jeste艣.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 zkacowany vadimek *
a wlasnie, mam krople zoladkowe wziasc (takie mietowe) czy herbatke mietowa?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 zkacowany vadimek *
wstyd sie przyznac ale wczoraj po pijaku z kuplem robilismy sobie nawzajem laski.Kumpel spuscil mi sie na r臋ke a ja jemu na twarz.Co ten alkohol robi z czlowieka

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 psedo fluorescens
mam podobne objawy kaca do ciebie:( na szcz臋艣cie nie teraz:P wymiotuj臋 wszytko wraz z kwasami 偶o艂膮dkowymi:O najlepszym sposobem jest poprostu przele偶enie w 艂贸偶ku ca艂y dzie艅, jutro powinno by膰 dobrze, wieczorem spr贸buj si臋 napi膰 wody, 偶eby si臋 nie odwodni膰 PS. ja na twoim miejscu nie pi艂abym tej mi臋ty

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ssssssseeeeeeeewwwwwww
Co na kaca? Magnez i witamina b6 supradyn duzo wody sok pomidorowy A skoro rzygasz jak kot to pewnie sie zatrules.Wez krople bo zoladek tego nie zniesie.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 zkacowany vadimek *
Aha, nie no dziekuje za rady kochani ;* A tam na gorze ta sprosna wypowiedz to jakis podszywacz :s

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 tez mialam takiego kaca
Mi臋ty bron boze nie pij! Co za debil to poleci艂? Mieta wzmaga wydzielanie kwas贸w bedziesz sie jeszcze gorzej czul.Jesli juz ziola to rumianek.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 zkacowany vadimek *
wiecie co mi pomoglo? wypilem setke wodki bo mi zostala z wczoraj, odrazu mi sie lepiej zrobilo :-)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 zkacowany vadimek *
ahaa ;d dobrze ze akurat miety w szawce nie bylo :D Ale jakos przez ostatnie 30 min nie chcialo wymiotowac, moze dlatego ze troche o tym mnij mysle, ale nadal glowa boli ;/ i sucho w ustach mam ;s

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 zkacowany vadimek *
z ta setka wodki to kolejny podszywacz

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 zkacowany vadimek *
no i kto znowu sie podemnie podszywa, juz nie mam sily do was podszywacze :-( ale mam kaca moralnego z tym obciaganiem sobie penisow

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 jsahdfghf
nie jestem debilem, mi na problemy zoladkowe, rowniez po alkoholu, mieta pomaga!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 zkacowany vadimek *
Nie no, nikt nie uwaza ze jestes debilem ;d ale racja, z tego co slyszalem to mieta pomaga wydzielac kwasy zoladkowe i one pomagaja w trawieniu jak czegos sie nawpychamy ale ja pusty zoladek mama ;/ Moze pozniej sobie strzele herbate mietowa, a narazie postaram sie wypic troszke przegotowanej wody

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 jsahdfghf
mi臋ta dzia艂a przeciwwymiotnie 艂o艣ki :O

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 zkacowany vadimek *
helo艂艂艂艂艂 ;d No wypilem z pol szklaneczki wody i zasnelem. Przed chwila wstalem ;d Ale lep dalej boli chodz juz troche mniej i wymiotowac mi sie nie chce, teraz jeszcze jakas mala kolacjka i herbatka i do lozeczka i ciekawe czy jutro juz bedzie wszystko dobrze ;d Swoja droga co polecacie na kolace aby troszke kaca wyredukowac? :D

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 pomidory
z keczupem i popij sokiem pomidorowym

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 cykler123
bo偶e ty pijesz jak jeste艣 jeszcze niepe艂noletni no i powinienie艣 mie膰 nauczk臋!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 LoBoToMiA
Paradoks ustawy o wychowaniu w trzezwosci - dzieci mowi膮 dzieciom jak pozbyc sie kaca :D

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 zkacowany vadimek
Ostatnio mia艂em taki sam problem i poprosilem tate zeby spuscil mi sie do buzi bo podobno substancje zawarte w s*****e u艣mie偶aj膮 b贸艂 g艂owy. Dzi臋ki Tato ;)

Udost臋pnij ten post