Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

met4x4

......... Porady w sprawie paznokci ........

Polecane posty

Cześć chciałabym się dowiedziec jak robi sie paznokcie żelowe a akrylowe jaka jest różnica pomiędzy nimi i jesli ktoś mógłby mi szczegółowo opisać jak sie robi je co pokolei trzeba wykonać.... z góry dzieki za odpowiedź

Gość Margii
duuuuuuuuuuuuuuuuzo gadania ! osobiscie polecam zele , mniejsze zlo, chociaz niszczy plytke paznokciowa , ze potem do pol roku trzeba ja doprowadzac do normalnosci! od akryli sie odchodzi, bo są rakotworcze!juz udowodnili , wiec odradzam. to fajne sposoby jesli ktos chce miec w przeciagu 2 godzin ladne paznokcie. teraz sa super odzywki do paznokci, po ktorych w ciagu 2 miesiecy mozna miec śliczne swoje paznokcie polecam Nail Teka!!!!!! do kupienia w gabinetach kosmetycznych. osobiscie przerobilam klijetke , ktora non stop nosila zele , przez 2 lata, po zdjęciu ich zaczela zanikac jej wlasna plytka paznokciowa!!!!!!teraz sie leczy u jakiegos niemieckiego dermatologa , bo nasi nie pomogli ;P . siedze w tym zawodzie juz ponad 15 lat , wiec troche wiecej wiem ;) pozdrawiam p.s jak dobrze poszukasz na you tube , na banka znajdziesz filmik o zakladaniu żeli i akryli. ktos kiedys powiedzial , jak czegos nie ma na YOU TUBE to znaczy , ze nie istnieje , heheehe