Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość liskowa

co powiedziałyście w pracy po powieszeniu piersi

Polecane posty

Gość liskowa

mam takie pytanie jak powiedziałyście wspópracownikom o operacji? dla mnie jest to problem jestem pół roku po operacji piersi mam przepiękne z A na C jeżeli wychodzimy gdzieś gdzie nas nie znają ekponuję je na maksa bo jestem szczęśliwa ale... póki było zimno do pracy nosiłam swetry i marynarki i nie było widać ale robi się ciepło trzeba będzie się rozebrać i ... no właśnie jak zareagowali u was w pracy? bardzo się tego boją już widzę te wycieczki do mojego pokoju pod różnymi pretekstami żeby sobie popatrzyć lisica

Gość jak powieszę
to Ci powiem

Gość ameeeliaa
Nic nie mów. Jeśli ktokolwiek się zdziwi, albo co, to też się zdziw w stylu: urosły? No chyba nie... Kupiłam wreszcie dobry stanik. ;)

Gość no naprawde ludzie
nie maja innych zajec jak tyko twoje cycki ogladac w rayc. chyba ze w burdelu pracujesz

Myśle,że juz dawno zauważyli tylko nie mają odwago spytać:) To twoja sprawa i tyle,nie musisz się tłumaczyć,zbyłabym uśmiechem.A może pracujesz z kulturalnymi ludźmi i pytań nie będzie:D

Jak się zapytają to po prostu odpowiedz .W dzisiejszych czasach , to żadna sensacja :) jesteś zadowolona ?

Gość buhahaha
jak powiedziałam im o nowych cyckach, to przychodziły do mnie całe sfory oglądali, dotykali, a nawet robili sobie pamiątkowe zdjęcia:)

Gość powiedz ze dobry stanik
masz wreszcie

buhahah -podziwiam za poczucie humoru :D

Gość liskowa
no "zjadłam" parę literek ale to z pośpiechu, że znalazłam takie fajne forum gdzie można się poradzić - już się poprawię

Gość jak powieszę
na czym polega POWIESZENIE piersi?

Gość jak powieszę
ok

Gość na bank plotkują na boku
ale udają, że nie wiedzą:P U nas jedna laska powiększyłą se cycki i od razu każdy zauważył różnicę, a co dopiero jak się powiększa z małego A (czyli z pryszcza), na duże C :classic_cool:

Gość liskowa
to nie jest wyimaginowany problem jestem z małego miasta i jak parę lat temu dziewczyna zrobiła sobie taką operację i się pochwaliła to później oglądali się za nią na ulicy i pokazywali paluchami brrrrr

Gość no naprawde ludzie
to sie nie chwal, proste.

Tym się nie przejmuj .Pogadają i zapomną :) Zachowuj się normalnie :)

Gość na bank plotkują na boku
nie rozumiem lasek, które robią se operacje, a potem się martwią, co myslą, lub powiedzą inni:-O Jak się robi coś dla siebie, to nie powinno się przejmować opiniami obcych ludzi:P

Gość hehe miałam podobną obsesję
ja też kiedyś chciałam sobie powiększyć. Wszystkim dookoła o tym mówiłam, że mam taki zamiar, ale cholernie się bałam i do dziś tego nie zrobiłam. Dziś nie żałuję. Właściwie to od kilku lat, kompletnie nie przejmuje się swoimi piersiami (kupuję biustonosze 70C). Przytyłam pare kg i wcale nie są takie małe, jak mi się kiedyś wydawało:D

Gość setaka
no niby tak każdy robi to dla siebie i nie powinien się martwić co powiedzą inni zwłaszcza gdy jest się zadowolonym jednak ludzie to ludzie jak cię wemą na języki olej to

Gość jak powieszę
olej to-ludzie zawsze gadają.jak miałaś małe to pewnie też kogoś jęzor zaswędział,by to skomentować.Pogadają sobie to im ulży.