Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Aneta25

CO POWINNAM ZROBIĆ.....

Polecane posty

Jetseśmy ze sobą 1,5 roku ja mam 26 lat on 30. No i powstaje problem bo mój wybranek nie wspomina nawet półsłowem o jakims wspólnym życiu.....przeciez my już nie mamy po 15 lat, że możemy ze sobą chodzić 10 lat i później podjąc decyzje...ja chciałabym załozyć już rodzine...a on cały czas twierdzi, że na wszystko jest jeszce czas...gdy tymczasem moim zdaniem ten czas ucieka przez palce.......

Gość postaw mu ulitmatu
:albo się pobieramy, albo odchodzę :p znam jedną pannę co tak zrobiła, w czercwu ślub :P

Gość a moge i ja poprosić
faceci jak ognia boją się ślubu, wiem to na przykładzie swojego brata, ciągle coś wymyśla, zeby to odwlec w czasie

Popaprańców nikt o zdanie nie pytał....frustracie jeden:))) No właśnie boją się...najgorsze jest to, że czas ucieka....nawet się człowiek nie obejrzy a tu 30 na karku...a gdzie dzieci?Później co?Ja będe zdrowiem swoim i Maleństwa ryzykowała...bo facet miał czas??

Gość TkMaxx i Next Choice
straszne jest to co piszesz. Współczuję ci bardzo, ale masz w życiu przejeebane. Bóg jest niesprawiedliwy, żeby ludziom kazać tak cierpieć.

Hmmm kurcze zaczynam sie zastanawiać...czy faktycznie nie postawic mu takiegoi ultimatum....tym bardziej, ze tu nawet nie było wspomnienia o wspólnej przyszłości....a zanim przeciez sie wszystko pozałatwia to znowu rok....i co czas ucieka....a z drugiej strony nie chce na niego naciskać.... kurcze...

Idioto nikt Ci nie każe czytać....Tak masz racej Bóg jest niesprawiedliwy, że pozwlił....takim nieudacznikom jak Ty przeżyc jeden dzień

Gość TkMaxx i Next Choice
no już cacy, nie bulwersuj się tak, bo literki zjadasz. Pogmeraj paluszkami po muszelce, to ci stres przejdzie :classic_cool:

Gość ***pewna dziewczyna
czekać jeszcze 2 lata

Dobrze już....w przeciwieństwie do Ciebie nie musze zadowalać sie apluszkami:)))) Lepiej powiedziałbys cos normalnego:)Dwa lata.....kurcze..jak ja juz chciałabym mieć własną rodzinkę...

Gość Anecta25
Tak mnie rów mariański swędzi że najchętniej bym tarła nim o chodnik :(

Gość Nie radze
stawiac facetowi ultimatum Wg mnie to najgorsze co możesz zrobić Widocznie on mysli inaczej jak ty i nie mo zna nikogo do niczego zmuszać ani wywierać na nikim presji. Uważam, że bardzo dobrze o nim świadczy, że nie podejmuje pochopnie decyzji, tak ważnej decyzji życiowej ... to , że macie 26 i 30 lat to żaden argument Czy z tego powodu ludzie się pobierają ?